Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kemping Strasko

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mamcia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mamcia » 03.06.2008 08:59

Szaraja napisał(a):
My również się wybieramy na ten zlot, niestety dotrzemy dopiero 21.06. Może jakieś spotkanie dla forumowców? Jedziemy dużym granatowym vanem z pzryczepą hobby -6m, dzieciaki 15 lat panna i bliźniaki- 9 lat, chłopak i dziewczynka. Do zobaczenia na Strasko.

Czemu nie , czekamy na Was na ADRIA RALLY 2008
Pozdrawiamy
Ewa i Piotr
P.S. Granatowe Audi A6 i mała przyczepka Burstner - dzieciaki mała artystka 4lata i tenisista stołowy 13lat

My przyjeżdżamy koło 17.06.- zależy od tego ile nam zleci w Plitvicach, ewentualnie zachaczymy jeszcze Senj. 8)

Nasz zestaw to granatowy Opel Vectra combi + Knaus AZUR + synuś 6 lat + córka też artystka :D 3.5 roku.

W tym roku się zapisaliśmy do klubu i jesteśmy ciekawi jak to bedzie.

Będzie super, nie ma się co zastanawiać :P . A zapisaliście się do Wodzisławia, bo jeśli tak to pewnie się znamy z widzenia :?

Pozdrav Marzena i Adam
pinio
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pinio » 05.06.2008 23:02

Mamcia napisał(a):
Szaraja napisał(a):
My również się wybieramy na ten zlot, niestety dotrzemy dopiero 21.06. Może jakieś spotkanie dla forumowców? Jedziemy dużym granatowym vanem z pzryczepą hobby -6m, dzieciaki 15 lat panna i bliźniaki- 9 lat, chłopak i dziewczynka. Do zobaczenia na Strasko.

Czemu nie , czekamy na Was na ADRIA RALLY 2008
Pozdrawiamy
Ewa i Piotr
P.S. Granatowe Audi A6 i mała przyczepka Burstner - dzieciaki mała artystka 4lata i tenisista stołowy 13lat

My przyjeżdżamy koło 17.06.- zależy od tego ile nam zleci w Plitvicach, ewentualnie zachaczymy jeszcze Senj. 8)

Nasz zestaw to granatowy Opel Vectra combi + Knaus AZUR + synuś 6 lat + córka też artystka :D 3.5 roku.

W tym roku się zapisaliśmy do klubu i jesteśmy ciekawi jak to bedzie.

Będzie super, nie ma się co zastanawiać :P . A zapisaliście się do Wodzisławia, bo jeśli tak to pewnie się znamy z widzenia :?

Pozdrav Marzena i Adam

Tak do Wodzisławia i właśnie mi się przypomniało że miałem z klubu dokumenty odebrać ups... zapomniałem!
Pozdrawiam
Piotr
Szaraja
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szaraja » 07.06.2008 15:01

To mozę ktoś zaproponuje konkretne miejsce i godzinę spotkania, jesli zna camping, np.21.06 wieczorkiem?
Mamcia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mamcia » 09.06.2008 10:52

:D No to ja proponuję 21 czerwca koło godziny 21 w knajpce przy bramie tylnej. :)
Szaraja
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szaraja » 10.06.2008 20:08

A znaki rozpoznawcze? Kapelusz u pań, czerwona chusteczak na szyi? My mamy, mały york- Fiona na smyczy.
A brama tylna, to rozumiem w kierunku plaży? Na planie znalazłam bar koło strefy różowej- obok zakazu wstepu psom, czy to o ten bar chodzi?
Mamcia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mamcia » 11.06.2008 10:35

My mamy, mały york- Fiona na smyczy.

:D Ja myślę, że mały, śliczny yorczek wystarczy, na pewno rzuci się w oczy, byle nie dosłownie :lool:
Znakiem rozpoznawczym może być też mój dobrze wyglądający mąż - 190 wzrostu, metr w klacie (tak na oko :wink: , no może troche mniej) i łysa głowa.
Jesli chodzi o bramy, to na tym ośrodku są generalnie dwie, nie licząc furteczek itp. - pierwsza, główna to ta przy recepcji a druga (my nazywamy ją tylną) znajduje się na końcu ośrodka przy kompleksie sportowym (między innymi boisko do siatkówki plażowej). Samochodem tylną bramą nie wyjedziiesz (tylko dla obsługi chyba), natomiast właśnie tym wejściem sporo ludzi wychodzi do miasta.
Szaraja
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szaraja » 11.06.2008 20:44

Dobrze, chyba wiem o które miejsce chodzi. Pozostaje powiedzieć do zobaczenia 21 o 21. Ale jak ktoś będzie miał pretensje, że zaczepiam cudzych facetów, to Ty będziesz tłumaczyć dlaczego :lol:
Pozdrawiam
pingwinek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pingwinek » 15.06.2008 16:37

cromaniacy... umowiliscie sie , ok! ale napiszcie moze jakie macie wrazenia i cokolwiek wiecej o strasko...( na pagu)? inni tez chca wiedziec gdzie zajada i co zastana... :D
hala
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hala » 06.08.2008 22:37

witajcie, miejsce przepiękne-Wyspa Pag przecudna -najpierw sprawia wrażenie pustej ,niezamieszkałej i kamienistej ,potem stopniowo pokazuje swoje uroki.Teraz zabieramy rowery ,żeby przyjrzeć się wszystkiemu blizej, z okien samochodu niewiele widać ....to tyle -gorąco polecam... jeśli ktoś ma konkretne pytania chetnie odpowiem ....pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi