napisał(a) Seavolv » 20.06.2011 19:24
Ja powiem tak, sam kamping Solaris mnie zawiódł, jako kompleks i patrząc na całość kamping, hotele itp. Solaris było trochę lepiej.
Jeśli ktoś wybiera się na Solarisa i tak sobie upatrzył to ok nie odradzam i nie zachwalam już wyjaśniam o co chodzi.
Jako że sam byłem z dwójką dzieci to mogę coś powiedzieć na temat tych atrakcji dla dzieci
na samym kempingu nie uświadczymy żadnej z nich, no może poza jedną małą zjeżdżalnią na plaży z urwaną huśtawką
Do najbliższego jako takiego placu zabaw jest około 20-30min spacerkiem, owy plac zabaw znajduje się przy kompleksie hotelowym gdzie zresztą są wszystkie atrakcje tzn bary, mini golf, plac zabaw, zjeżdżalnie wodne, przy dwójce dzieci 3-5 lat spacerki może i były fajne ale tak do połowy drogi później zaczynało się już marudzenie że to nogi bolą, że na ręce itd, oczywiście można skorzystać z kolejki która jeździ z jednego końca kompleksu na drugą ale za to się płaci, już nie pamiętam ile ale nie było to jakoś mało.
Co do kampingu to czasem miałem wrażenie że jestem na jakimś kampingu w Polsce gdzie upycha się ludzi gdzie jest tylko wolne miejsce caś takiego jak parcele am nie istnieje
przynajmniej w tym środkowym rejonie campingu,
Sam camping nie jest jakimś dużym kempingiem, sanitariaty są ok czyste i wystarczające, mamy jeden sklep spożywczy, jeden z pamiątkami i ciuchami i dwie restauracje.
Osobiście za obecną cenę tego kampingu poszukał bym chyba czegoś innego, będąc na kampingach na Istrii w podobnej cenie kamping Solaris wypada blado i tak jak pisałem sam kamping nic nie nie oferuje, jeśli szukamy jakiś atrakcji czeka nas spacerek.
Pozdrawiam