grenio napisał(a):wiewióra napisał(a):No własnie na m. in. Twoich fotkach nie widzę tego betonu.
Mam dwie córeczki - 6 lat i prawie 3 i własnie takiego kampingu szukam:
1. plaża żwirkowa, żeby co nieco było widać na dnie
2. utwardzone alejki, żeby mozna było jeździć na hulajnogach/ może rolkach
3. atrakcje typu porządny plac zabaw, zjeżdżalnia
4. jakieś wieczorne animacje
5. sklep
6. knajpki
Tak, żeby w razie czego mozna było się stamtąd nie ruszać kilka dni.
I Solaris wydał mi się idealny.
Trochę się boję molochowatości/ hałasu/ tłumów, ale wybieramy się od 11 czerwca.
Będzie dobrze?
Jak pojedziesz będziesz zadowolony(na)
ja byłem już 2 razy na solarisie i najprawdopodobniej w tym roku również solaris - a to ze względu na dzieci, które miały full wypas jeśli chodzi o zabawy
My wybieramy się około 24 lipca
pozdrawiam
petr napisał(a):MIni disco dla dzieci i inne zabwy odbywaja sie przy kompleksie hotelowym, na scenie za cukiernią (pomiedzy hotelami Ivan a Jure), Zjeżdzalnie są jeszcze dalej od campingu, spacerem zajmie wam to okolo 20 min.
Dostęp na parceli do neta jest za pomoca standardowego kabla sieciowego RJ45
Bartek K. napisał(a):Jakie ciekawe miejsca w okolicy Solarisa znacie do polecenia pieszo lub samochodem ?
edi_2510 napisał(a):petr napisał(a):MIni disco dla dzieci i inne zabwy odbywaja sie przy kompleksie hotelowym, na scenie za cukiernią (pomiedzy hotelami Ivan a Jure), Zjeżdzalnie są jeszcze dalej od campingu, spacerem zajmie wam to okolo 20 min.
Dostęp na parceli do neta jest za pomoca standardowego kabla sieciowego RJ45
dzięki za odpowiedź, tak myślałam że to spory kawałek, a możesz jeszcze powiedzieć jakie tam jest wejście do morza, czy są miejsca gdzie jest łagodne i płytkie wejście takie pod kątem dzieci?
jak jest z leżakami i parasolami przy plaży? czy są one wyłącznie do dyspozycji gości hotelowych? czy z campingu też można przyjść?
a ile metrów kabla powinnam mieć?
edi_2510 napisał(a):Dzięki za info, oj te lezaczki w basenie tez mi sie podobały;) weźmiemy swój parasol żeby na płazy sie trochę oslonic, co drugi dzień mamy zamiar jeździć i zwiedzać okolice, ale Solaris wydał mi sie odpowiedni na pobyt z dzieckiem, myśle ze będąc tam na miejscu nigdzie nie wyjeżdżając tez nie będziemy sie nudzić. Pierwszy raz jedziemy na camping z dzieckiem, ale myśle ze będzie fajnie.
Zaopatrze sie w odpowiednia długość kabla;)
Mam jeszcze pytanie odnośnie restauracji i barów na terenie, czy można tam zjeść w miarę normalnie? Bo będziemy tylko śniadania robić we własnym zakresie.
Czy wychodząc z kepmingu da sie gdzieś ruszyć bez samochodu? Czy jest zupełne pustkowie w okol?
Czy korzystał moze ktoś z wycieczek organizowanych przez resort? Bo widziałam na ich stronie ofertę i moze jakiś rejs statkiem zrobimy z nimi...
I ostatnia sprawa, znalezienie miejsc, jak to z tym jest w praktyce, bo różnie czytałam, my na wszelki wypadek zarezerwowalismy parcele ale podobno różnie z tym bywa.
edi_2510 napisał(a):My wlasnie jedziemy w sobotę i będziemy w niedziele, czytałam juz wcześniej ze w tym czasie będzie problem, ale szkoda mi dnia urlopu, nie wiem moze jednak jeszcze zmienimy na wyjazd w niedziele...
Zarezerwowalimy parcele w obecnej strefie A liczę ze jednak z rezerwacja miejsce sie dla nas znajdzie...
Czy był juz tam ktoś rezerwujac wcześniej miejsce?
Grenio, a kiedy wybierasz sie do solarisa?[/img]