wiewióra napisał(a):Jaka plaża jest przy kempingu? Wg informacji z netu WYBETONOWANA. Na znalezionych przeze mnie zdjęciach wygląda na piaszczystą/ drobnożwirkową... Jak to jest?
petr napisał(a):W Solarisie w sumie bylismy 4 razy i rok temu bylo najmniej ludzi moze to sprawa kryzysu? ze znalezieniem fajnego miejsca problemu nie bylo w zonie B. Plaza najblizsza na wprost campingu jest zwirowa, betonowego nabrzeza jest jest tam juz niewiele . Wiekszosc plaz na Solarisie sa zmodernizowane na zwirkowe. Solaris to wielki kompleks z hotelami i kampingiem plusem jest to ze mozna korzystac z calej infrastruktury osrodka czyli lacznie z basenami przy hotelach, na kampie jest jest jeden basen. Tutaj http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=179 ... c&start=60 wstawilem kilka fotek z zeszlorocznego pobytu.
wiewióra napisał(a):Trochę się boję molochowatości/ hałasu/ tłumów, ale wybieramy się od 11 czerwca.
Będzie dobrze?
wiewióra napisał(a):No własnie na m. in. Twoich fotkach nie widzę tego betonu.
Mam dwie córeczki - 6 lat i prawie 3 i własnie takiego kampingu szukam:
1. plaża żwirkowa, żeby co nieco było widać na dnie
2. utwardzone alejki, żeby mozna było jeździć na hulajnogach/ może rolkach
3. atrakcje typu porządny plac zabaw, zjeżdżalnia
4. jakieś wieczorne animacje
5. sklep
6. knajpki
Tak, żeby w razie czego mozna było się stamtąd nie ruszać kilka dni.
I Solaris wydał mi się idealny.
Trochę się boję molochowatości/ hałasu/ tłumów, ale wybieramy się od 11 czerwca.
Będzie dobrze?
Seavolv napisał(a):Nie wiem mnie ten camping bardzie zraził niż zachęcił, osobiście byłem ale chyba raczej nie polecam. Wszystko zależy co kto oczekuje.