Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemping Solaris

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 01.02.2011 12:13

Bylismy tam 5 razy i nigdy nie rezerwawalismy, wyjazdy byly wakakacyjne czyli lipiec- sierpien. Ale o miejsce latwo nie jest raz lepsze raz gorsze miejsca sie trafialy. Jesli chcecie jechac w kilka rodzin i byc obok siebie to raczej malo realne chyba ze na calkowitej patelni. My tego roku w dwie rodziny bylismy i obok siebie nie udalo nam sie znalezc parceli.
olakla
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) olakla » 03.02.2011 22:59

Chyba w końcu niestety jedziemy sami...
Widzę, że jestes z Warszawy tak jak my. Mozesz mi napisać, któredy jedziecie i gdzie robicie nocleg?
Pozdrawiam
Ola
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 04.02.2011 09:47

Czesć, jeździmy zawsze tą samą trasą :W-wa ,Częstochowa, Cieszyn, Olomuniec ,Brno, Wiedeń, Graz , objazd autostrady w SLO (Lenart, Ptuj) i dalej od Macelji , Zagreb A1 do Sibenika.Wyjezdzalismy okolo 16-18 za Wiedniem postoj okolo 3 godzin i na miejscu przed poludniem. Tego roku urlop mamy od poczatku sierpnia.
olakla
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) olakla » 04.02.2011 14:11

hej,

My jedziemy z 3 dzieci, więc nocleg obowiazkowo niestety. Do Solarisa wybieramy sie około 12 sierpnia czyli na miejscu bedziemy 13-ego około południa.
Dzieki za opisanie trasy. Czy w razie jakis pytań, moge pisac na priva?
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 05.02.2011 11:36

Proszę bardzo, jesli masz inne pytania to pytaj, nie wiem czy tu dziala priv , w razie czego moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Jednego roku byla ciezka droga powrotna korki, objazdy wiec wtedy zatrzymalismy sie na nocleg w Mikolov , ale jadac z W-wy w tamta strone jest to troche za blisko. Sporo ludzi zatrzymuje sie na nocleg w OEKOTEL Kalsdorf pod Grazem.
olakla
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) olakla » 05.02.2011 19:44

Pewnie juz blizej wakacji bede miała mnóstwo pytań ;)
Pozdrawiam serdecznie i dzieki za maila
Ola
Seavolv
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seavolv » 09.05.2011 21:05

Nie wiem mnie ten camping bardzie zraził niż zachęcił, osobiście byłem ale chyba raczej nie polecam. Wszystko zależy co kto oczekuje.
wiewióra
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiewióra » 31.05.2011 12:52

Jaka plaża jest przy kempingu? Wg informacji z netu WYBETONOWANA. Na znalezionych przeze mnie zdjęciach wygląda na piaszczystą/ drobnożwirkową... Jak to jest?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 31.05.2011 12:57

wiewióra napisał(a):Jaka plaża jest przy kempingu? Wg informacji z netu WYBETONOWANA. Na znalezionych przeze mnie zdjęciach wygląda na piaszczystą/ drobnożwirkową... Jak to jest?

petr napisał(a):W Solarisie w sumie bylismy 4 razy i rok temu bylo najmniej ludzi moze to sprawa kryzysu? ze znalezieniem fajnego miejsca problemu nie bylo w zonie B. Plaza najblizsza na wprost campingu jest zwirowa, betonowego nabrzeza jest jest tam juz niewiele . Wiekszosc plaz na Solarisie sa zmodernizowane na zwirkowe. Solaris to wielki kompleks z hotelami i kampingiem plusem jest to ze mozna korzystac z calej infrastruktury osrodka czyli lacznie z basenami przy hotelach, na kampie jest jest jeden basen. Tutaj http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=179 ... c&start=60 wstawilem kilka fotek z zeszlorocznego pobytu.
wiewióra
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiewióra » 31.05.2011 13:36

No własnie na m. in. Twoich fotkach nie widzę tego betonu.
Mam dwie córeczki - 6 lat i prawie 3 i własnie takiego kampingu szukam:
1. plaża żwirkowa, żeby co nieco było widać na dnie
2. utwardzone alejki, żeby mozna było jeździć na hulajnogach/ może rolkach
3. atrakcje typu porządny plac zabaw, zjeżdżalnia
4. jakieś wieczorne animacje
5. sklep
6. knajpki
Tak, żeby w razie czego mozna było się stamtąd nie ruszać kilka dni.
I Solaris wydał mi się idealny.
Trochę się boję molochowatości/ hałasu/ tłumów, ale wybieramy się od 11 czerwca.
Będzie dobrze?
:)
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 01.06.2011 10:29

Solaris spełnia wszystkie wypisane punkty, plaże zarówno przy kempingu jak i hotelach są żwirowe piaszczystych nie ma. Na hujalnogach czy rolkach dzieciaki śmigają zarówno po kampie po asfaltowych alejkach i jak i wzdłuż brzegu .
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.06.2011 10:50

wiewióra napisał(a):Trochę się boję molochowatości/ hałasu/ tłumów, ale wybieramy się od 11 czerwca.
Będzie dobrze?

W tym terminie będzie nawet bardzo dobrze :D
Wypada życzyć tylko słonecznych dni :idea:
grenio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grenio » 07.06.2011 10:38

wiewióra napisał(a):No własnie na m. in. Twoich fotkach nie widzę tego betonu.
Mam dwie córeczki - 6 lat i prawie 3 i własnie takiego kampingu szukam:
1. plaża żwirkowa, żeby co nieco było widać na dnie
2. utwardzone alejki, żeby mozna było jeździć na hulajnogach/ może rolkach
3. atrakcje typu porządny plac zabaw, zjeżdżalnia
4. jakieś wieczorne animacje
5. sklep
6. knajpki
Tak, żeby w razie czego mozna było się stamtąd nie ruszać kilka dni.
I Solaris wydał mi się idealny.
Trochę się boję molochowatości/ hałasu/ tłumów, ale wybieramy się od 11 czerwca.
Będzie dobrze?

Jak pojedziesz będziesz zadowolony(na)
ja byłem już 2 razy na solarisie i najprawdopodobniej w tym roku również solaris - a to ze względu na dzieci, które miały full wypas jeśli chodzi o zabawy
My wybieramy się około 24 lipca
pozdrawiam
grenio
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grenio » 07.06.2011 10:39

Seavolv napisał(a):Nie wiem mnie ten camping bardzie zraził niż zachęcił, osobiście byłem ale chyba raczej nie polecam. Wszystko zależy co kto oczekuje.

Witam kolego
szkoda że się zraziłeś_ mnie co prawda zraziła pogoda ale mam nadzieję że w tym roku będzie lepiej
Bartek K.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek K. » 07.06.2011 14:08

Ciesza mnie te opinie , wybralem ten Camp dla dzieci i chyba dobrze bedzie. Sa tam jakies ciekawe miejsca do nurkowania ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi