napisał(a) agata26061 » 11.02.2014 23:20
Tak, wiFi jest dodatkowo płatne. Znajomi kupowali i z tego co wiem hasło działa tylko na jednym urządzeniu. Czyli jak zalogujesz sie na lapku, to już nie zrobisz tego na drugim lapku czy na telefonie.
Fakt, zakupów z Polski dużych nie trzeba robić, ale jakość produktów wydaje mi się być lepsza tych z Polski, więc jak ktoś lubi "nasze", to coś tam zawsze warto mieć ze sobą z PL.
Jeśli chodzi o baseny to sprawa wygląda następująco:
* basen campingowy jest za free, ale jest na nim bardzo tłoczno. Szczególnie dużo dzieci, więc popływać średnio można
*kolejny basen to Beach Bar Palma. To po prostu taki basenowy bar, więc jak chcesz leżeć na leżakach brodzących w wodzie to musisz kupić drinka (najtańszy 50 kun) albo piwo Karlovacko za 18 kun duże. Więcej informacji w mojej relacji, wyżej jest podany link. Polecam przeczytać, bo o basenach tam jest sporo.
*kolejny basen to ten ze zjeżdżalniami, które faktycznie są płatne, ale nie korzystaliśmy z nich
*jest jeszcze kilka basenów przy hotelach (można je zobaczyć w jednym z ostatnich odcinków mojej relacji), ale ponoć tam po 16 chodzi koleś i sprawdza, czy jesteś z danego hotelu czy nie. Jeśli nie to płacisz 4 euro.
W mojej relacji wszystko jest napisane. Wystarczy tylko pooglądać i poczytać. A o campie tam jest sporo, więc polecam. Link jest na poprzedniej stronie