napisał(a) agata26061 » 09.02.2014 09:40
Owszem jest duży bezpłatny parking przed campem. U nas też znajomi do jednego domku jechali dwoma autami i im udało się wjechać na teren campu tymi dwoma autami bez dodatkowej opłaty. Przy wjeździe stoi portier. Jak podjechaliśmy pierwszym razem, wpuścił znajomych bez problemu, bo Ci w pierwszym aucie pokazali vouchery, ale nic nie mówili, że jadą tylko do jednego domku (czyli przysługiwałoby im tylko jedno miejsce parkingowe). Po wjechaniu na camping trzeba udać się do recepcji w celu zakwaterowania i tam dopiero dają karteczki uprawniające do parkowania na terenie campu. Przy każdym wjeździe i wyjeździe z solarisa trzeba było "machnąć" tymi kartkami. Znajomi więc nie przyznali się do tego, że są dwoma autami. Dostali tylko jedną kartkę na jeden pojazd, ale drugim przez cały wyjazd się nie ruszali. Stał sobie swobodnie na parkingu na terenie Solarisa. Ten duży bezpłatny parking przed solarisem jest po drugiej stronie ulicy na przeciwko campingu, ale do domków selectcamp będzie do niego dość daleko, bo nie jest on na przeciwko głównego wjazdu, tylko trochę dalej przy drugim wjeździe na camp, tak już bardziej w stronę hoteli. Nie jest on strzeżony, to raczej takie duże żwirkowe miejsca. Wejdź w mapy google i na street view będzie wszystko widać.
W terminie 31.08 - 13.09 nie było ani jednego komara, ale sporo os, więc coś przeciw owadom się przyda
Mam nadzieję, że pomogłam. Jeśli coś jest dla Ciebie nie jasne w mojej wypowiedzi, to pytaj śmiało. Z chęcią pomogę.
Pozdrawiam