Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kemping obok lotniska Dubrovnik

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
joa_b
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) joa_b » 24.07.2007 11:10

może ktoś Was wie, na jaki kemping da się dojechać z lotniska Dubrovnik? (transport publiczny) A najlepiej jeszcze jakby można z niego następnego dnia podjechać do Dubrovnika.

Niestety internet jest ubogi w tego typu informacje...

Dzięki z góry!!!
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 24.07.2007 12:10

Najprościej pojechać do Dubrovnika. W Dubrowvniku samym jest kamping Solitudo

Kamping znajduje się tu:
http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&hl= ... &z=17&om=1

Do murów starego miasta jest ze 4 km. Kemping jest dość duży, ja nocowałem na nim jeszcze przed wojną więc nie wiem jak to wygląda. W sieci piszą że drogi
http://www.eurocamps.net/Solitudo_2,14. ... 73_PL.html

Bliżej lotniska są kempingi w Cavtacie ale to z kolei dalej od starówki Dubrovnika. Jak chce się bywać co noc na starówce to jeszcze zostaja kwatery wynajmowane przez ludzi przy murach. Ale chyba wyjdzie drożej
joa_b
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) joa_b » 25.07.2007 07:29

według informacji na stronie www, cena noclegu na Solitudo dla 2 osób + namiot wynosi 27 euro. cena KOSMICZNA!!!! Dlatego myślę raczej o czymś innym.

W każdym razie dziękuję.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone