fisher006 napisał(a):Witam serdecznie, wraz ze zjomymi postanowiliśmy spontanicznie jechać na Chorwację chcieliśmy jechać na jakieś pole namiotowe na wyspie KRK ze swoim namiotem w 8 osób. Moglibyście polecić coś zaraz koło morza z przyzwoitym standardem ;]
darek1 napisał(a):Czy napewno chcecie pole namiotowe na Campingu ???
Otóż wyjaśnię Wam dlaczego nie warto jechać po namioty tylko wnajmować kwatery. Otóż na polu nie ma klimy. Wszak wiadomo, że są tam upały, a w namioce w ciągu dnia nie da sie wysiedzieć, a w nocy spać. Brak imtymności. Dużo pijaków i ochlapusów różnych. Wspólne łazienki i toalety. Brak czystości. Złodziejstwo elementów namiotu, a nawet i papieru z kibla. Ciągle zpachane albo zajete toalety. Łażenie po campingu z naczyniami do łazienek i mycie. O molestowaniu to juz chyba nie muszę mówić. Jak popiją to kazda jest ładna bez względu na narodowość. Nawet grube i brzydkie niemki mają wzięcie. Łażenie cudzoziemek po campingi w topless. Myśli koleżanka, że mąż to tak posiedzi spokojnie. Oj nie, natura i zwierzecość w nim się obudzi. Proponuję z całą odpowiedzialnościa wynająć kwaterę. Pozdrawiam.
Anai napisał(a): ... Jeśli nie macie problemów z nagością - to Bunculuka.
Łazienki czyste, zawsze ciepła woda, najlepsze, moim zdaniem, miejsca są "za rzeką" - stosunkowo blisko do łazienki, bardzo blisko do baru, plaży i morza ...
fisher006 napisał(a):Co sądzicie o tym Campie Marina który podałem wyżej cenowo i na stronie wygląda to OK ;]
piotrulex napisał(a):Tu masz ceny na Bunculuce kolo Baski
http://www.bunculuka.info/eng/default.a ... eID=cijene
piotrulex napisał(a):Nikt nie kaze sie rozbierac ale macie szanse pieknie sie opalic, szanse ktorej warto nie zmarnowac
fisher006 napisał(a):Powiedzcie mi w razie gdybym się zdecydował lepiej zarezerwować online czy raczej zajechać i na miejscu się martwić. Jak w ogóle wygląda wrzesień na chorwacji ? Duży ruch ? Jest to mój pierwszy wyjazd na Cro