Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemping na półwyspie Premantura

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ppeterson
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ppeterson » 04.04.2008 12:23

Czy może mi ktoś polecić fajny kemping na półwyspie Premantura? Jedziemy w 2 os. dorosłe i dziecko 3 lata z przyczepą kempingową. Kemping nie musi być bardzo duży, musi mieć plac zabaw i dobrze jakby miał basen. Oczywiście warunki sanitarne jak najlepsze.
Jakby miał jeszcze WiFi byłoby idealnie.
Marcin W.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin W. » 11.06.2008 18:56

Witam. Swojego czasu rok w rok jeździłem do Premantury. Jest tam pięknie ale "zadupiaście". Spałem jakieś 12 lat temu na kampie przed wjazdem do miejscowości po lewej. Wim że jest jeszcze duży kamp jakby na południu Premantury ale pamiętam że było tam drogo. Idźcie na lody najlepsze i największe desery w Chorwacji mają. Do tego bliskość Puli centrum zabytków i kultury. Polecam.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone