Dzięki.
zb007 napisał(a):demi-duox napisał(a):Kiedyś bardzo mocno zastanawiałem się nad Zulijaną bo to i Peljesac i miejsce niezbyt oddalone od "stałego" lądu, i czytałem sporo pozytywnych opinii o samym miejscu.
To miejsce to doskonały punkt wypadowy , czy może ktoś polecić mały kemping w tej strefie. Pozdrawiam
bandrze napisał(a):Polecam Camp Palme. Byłem tam juz 3 razy i 29go czerwca jade poraz 4.
z dziećmi. Bardzo kameralny i czysty. Łazienki sprzątają kilka razy dziennie. Właściciel dr. Ivo sam dba o porzadek i spokój a zabawna żona (podróżuje BMW3 i wygląda na miłośniczkę Disco Polo) dba o interesy czyli kasuje.
maslinka napisał(a):
Raczej nie ma potrzeby rezerwowania miejsc. Gdy przyjechaliśmy wtedy, a było to 9 lipca , mogliśmy wybierać spośród kilku stanowisk. Ale być może np. na początku sierpnia o miejsce byłoby trudno...
tomag napisał(a):Polecam Adriatc Mokalo mały rodzinny camping, z małą przytulną plażą, z basenem.
UTAN napisał(a):jak Peljesac to tylko Loviste i camp Lupis jeszcze dalej za Denką w stronę Bieli Dwori.
Jeździmy tam od 10 lat a co nieco można zobaczyć na ich stronie http://www.peljesac-lupis.com/
bogdor napisał(a):No właśnie wybieramy się z rodziną (2+2) w sierpniu na półwysep i w oko wpadł mi właśnie Lupis w Loviste. Mam nadzieję że miejsce będzie. Może mi ktoś o nim więcej napisać? Z tą wodą nie ma już problemów? Trzeba rezerwować miejsce?