Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemping na istri?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gringo1-82
Podróżnik
Kemping na istri?

Nieprzeczytany postnapisał(a) gringo1-82 » 19.07.2009 11:43

Witam serdecznie

W okolicach 3 sierpnia wyjeżdżam pierwszy raz na kemping do chorwacji proszę o info gdzie najlepiej się zatrzymać ( na jakim kempingu) aby plaża była raczej kamienista a nie skalista wygodna dla dwójki dorosłych i dziecka 6 letniego. Dodatkowo chodzi mi o to aby w miarę zadbane były sanitariaty. Za pobyt za dobę chcemy zapłacić do 22 euro. Nie koniecznie musi być to Istria ale bliskie okolice.

Proszę o konkretne adresy lub informacje a nie odsyłanie do rozpoczętych tematów bo je już czytałem , a im dłużej czytam tym bardziej się w nich gubię.
Być może ktoś wybiera się też w tym terminie to raźniej byłoby przejechać trasę razem - my wyjeżdżamy z Wałbrzycha.

Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.07.2009 15:59

gringo1-82 napisał(a):...Proszę o konkretne adresy lub informacje a nie odsyłanie do rozpoczętych tematów bo je już czytałem ....

A ta dzisiejszą relacje z campu Valkanela na Istrii też czytałaś :?: :wink:
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=24679&highlight=
gringo1-82
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gringo1-82 » 19.07.2009 16:33

Piotrek_B napisał(a):
gringo1-82 napisał(a):...Proszę o konkretne adresy lub informacje a nie odsyłanie do rozpoczętych tematów bo je już czytałem ....

A ta dzisiejszą relacje z campu Valkanela na Istrii też czytałaś :?: :wink:
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=24679&highlight=

Tak czytałem, ale chciałbym mieć większy wybór. Ewentualnie jak ktoś mógłby wysłać link do cennika na tym kempingu.Interesują mnie też opinie osób które tam były i mają jakieś zdjęcia.
pozdrawiam
gringo1-82
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gringo1-82 » 20.07.2009 14:29

Forumowicze ma może jeszcze ktoś jakieś fajne namiary na Istrię.
Proszę o info.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.07.2009 18:31

Camp Medveja. Polecam.
gringo1-82
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gringo1-82 » 20.07.2009 19:21

JacYamaha napisał(a):Camp Medveja. Polecam.

Witam
A Możesz coś więcej powiedzieć na temat tego kempingu?
Będę wdzięczny
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.07.2009 20:13

Camp Medveja. Polecam. Czysto.
Może być? :lol:

http://www.croatia4u.org/info/106/Medveja_Camp.htm
http://www.chorwacja.croatia4u.org/info ... edveja.htm

Blisko, czysto, plaża kamienista z łagodnym zejściem, kantor w recepcji, SAM zaraz przy kampie + różne budki, 2 restauracje + fast food, blisko Rijeka, Opatija, Lovran, Pula.
F-uncia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) F-uncia » 21.07.2009 14:16

Jak bym była z dzieckiem, to by mi przeszkadzało, że plaża jest oddzielona od kampu ulicą (a tam tak jest)... Bo ładna jest bardzo, ale ta ulica... Przeżylismy to na campie Rażanac... Trochę nerwów było... Chociaz 6 letnie dziecko juz swój rozum ma ;) Nie to co mój 3,5 latek ;)
Seavolv
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seavolv » 21.07.2009 14:30

W tamtym jak i w tym roku wybieram się na camping Zelena Laguna (jak będzie wolne miejsce :D) ale ogólnie kemping fajny, sanitariaty czyste, 2x w tygodniu animacje dla dzieci, basen itp, plaża z łagodnym zejściem usypana z małych kamyków

Ps. Sorry teraz dopiero doczytałem że max 22 euro tu wyjdzie jakieś 35 euro
dete
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dete » 21.07.2009 14:52

witam
polecam camp w fazanie kolo Puli bi village nie tani ale ma 3 baseny plaża małe kamyki wejscie bezposrednio z kempingu
gringo1-82
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gringo1-82 » 21.07.2009 15:46

Dziękuję Wszystkim za propozycje- zainteresował mnie bardzo kemping MEDVEJA ale na stronie nie mogę znaleźć cennika- jeśli ktoś ma to będę wdzięczny.
Wszystkie propozycje są fajne ale niestety wiem że na Zelenej Lagunie i Bi Village trzeba zapłacić więcej niż przewiduje mój tegoroczny budżet.
Pozdrawiam
rafcio_102
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafcio_102 » 21.07.2009 16:53

W Puli, a właściwie na jej obrzeżach jest kemping Puntiżela. Wszystkie info na stronie internetowej. Osobiście tam chodziliśmy na plażę, bo kwaterę mieliśmy niedaleko. Co do warunków nie mogę pomóc, ale rozmawialiśmy z "Polskimi Niemcami", którzy mówili, że co roku tam przyjeżdżają i są bardzo zadowoleni. Więc chyba nieźle. Aha, na kempingu było sporo rodzin z małymi dziećmi, właśnie w wieku ok. 5-8 lat.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.07.2009 19:15

Funcia - na tym campie byliśmy z Piotrem lat 5 i nie było kłopotu. Wiadomo, uważac trzeba jak zawsze.
gringo1-82
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gringo1-82 » 21.07.2009 19:34

Jestem prawie na 100% nastawiony na Medveja mam pytanie czy ma ktoś może zdjęcia z pobytu tam lub jakąś stronkę ze zdjęciami - ew. więcej na meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam i naprawdę wielkie dzięki za propozycje kempów.
Artur_lodz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Artur_lodz » 21.07.2009 23:32

Ja co prawda napisze o innym Kempie, który co prawda jest tani raczej po sezonie, ale zawsze warto mieć adres więcej :)
Mianowicie Puntica -> http://www.plavalaguna.hr/Home.aspx?PageID=232

Sam sie przymierzam we wrześniu na ten kemp, mój ojciec tam był dwa razy i ogólnie chwalił sobie warunki w stosunku do ceny.
Następna strona

Powrót do Kempingi