Przesyłam zdjęcie, kampu Kosirina, które zrobiliśmy, przechodząc sobie spacerkiem po wybrzeżu. Kusząca woda co nie :
Pozdrawiam
Mrzeniak
marenad napisał(a):Witam,
croand napisał(a):Witam.Od dziesięciu lat spędzamy wakacje na Murterze, ale Slanicę omijamy bardzo szerokim łukiem. Będąc pierwszy raz na wyspie w 2003 próbowaliśmy tam znależć miejsce. Bezskutecznie.Kemping jest bardzo ciasny i zatłoczony.Dojazd jest nie tyle trudny , co bardzo wąski .Ostatnio byłem na tym kempie rowerem dwa lata temu ale nie udało mi się nawet przejechać do plaży ze względu na tłok-dosłownie ręcznik koło ręcznika.Nie wiem jak było w ubiegłym roku bo podczas wycieczek rowerowych szukam raczej ciszy,więc takich miejsc unikam, ale na innych kempach na Murterze było dużo luzniej niż w latach poprzednich ze względu na kryzys (wg recepcji 25% mniej).
Wracając do Slanicy kemping przyciąga młodych ludzi szukających towarzystwa oraz rodziny z małymi dziećmi ,bo mogą się bezpiecznie kąpać w piaszczystej zatoczce,korzystać z wodnej zjeżdżalni i innych lodziarni ,barków i kawiarni.Nie jest to kemping dla ludzi szukających spokoju.Pozdrawiam
AnaSz napisał(a):czy mogę prosić o namiary na jaki inny kamping w Mutrze warto jechać?
Jacek S napisał(a):AnaSz napisał(a):czy mogę prosić o namiary na jaki inny kamping w Mutrze warto jechać?
Zobacz tu
murter-sierpien-2009-t25722.html
AnaSz napisał(a):czy mogę prosić o namiary na jaki inny kamping w Mutrze warto jechać?
marenad napisał(a):Witam,
Aktualnie jestem na Murterze, dokładnie na campingu Slanica. Ostatecznie rozstawiliśmy się na parceli gdzie między 9 a 14 była patelnia. Na szczęście na drugi dzień zwolniło się miejsce w cieniu w pierwszej linii od morza. I z całym majdanem zrobiliśmy przeprowadzkę.