Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemping LUKA w Duba Pelieska

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
waldemort
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemort » 24.07.2007 13:44

witam

Po przeczytaniu kilku wątków na forum dotarłem do opisu tego kempingu lecz autor pisał, że jest jeszcze w trakcie remontu. W innym wątku (wcześniejszym) ktoś pisał, że na nim przebywał. I już sam nie wiem czy jest czynny czy nie. Może ktoś go ostatnio odwiedził.
Proszę o opinie ew. ceny i ogólnie jakie wrażenia.

pozdrawiam
Tobi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tobi » 12.07.2009 22:45

[quote="waldemort"]witam

Może ktoś go ostatnio odwiedził.
:?:

Dalej nieczynny???
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 13.07.2009 06:13

ja sie w sierpniu tam wybieram na forum jest parę info od ludzi co tam byli
forum/viewtopic.php?p=323774#323774
forum/viewtopic.php?t=14699&postdays=0&postorder=asc&highlight=camp%20duba&start=30
http://www.photographersdirect.com/buye ... id=1645929
a tu cennik
http://www.s-kapi.com/autokamp-luka/eng/cjenik_eng.html
to wszystko co znalazłem na temat campu jak wrócę będzie relacja
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 13.07.2009 10:33

To pozdrów Dubę ode mnie:) My byliśmy tam w sierpinu 2007, było super! Zapewne spotkacie tam sympatyczną rodzinkę z południa Polski, która spędza tam caluśkie lato od wielu lat :D
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 13.07.2009 11:12

AniaJ. napisał(a):To pozdrów Dubę ode mnie:) My byliśmy tam w sierpinu 2007, było super! Zapewne spotkacie tam sympatyczną rodzinkę z południa Polski, która spędza tam caluśkie lato od wielu lat :D

Pozdrowię :P a ta rodzina to spokojna? czy to raczej ci co hałasują całymi nocami :wink:
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 13.07.2009 11:48

Spokojna, nie martw sie :D
Żadnych nocnych imprezek, cisza absolutna. Byliśmy wtedy tylko z nim, cały camp nasz:) Pilnują bardzo czystości na campingu, w sanitariatach itp, czują się jak u siebie i są zaprzyjaźnieni z właścicielem. Można o wszystko podpytać, bo znają teren bardzo dobrze 8) Ogólnie bardzo w porządku.
A ciszę lubią, bo kiedy zobaczyli, że mamy rocznego synka dopytywałi się czy śpi w nocy i czy bardzo nie płacze :lol: bo bali się że im ciszę zakłócimy.
Ale...może po tylu latach zmienili lokalizację? Wiem, że w zeszłym roku byli na pewno, bo nasz syn kontaktował się z ich synem :wink: Ale nie wiem, co planują na ten rok. My w tym roku ponownie Lili na Hvarze - wczoraj "klamka zapadła" 8) Po drodze zatzrymamy się na moment albo na Pagu albo w Zivogosce Blato, zależy dokąd uda nam się dojechać. A potem - Hvar 8)
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 13.07.2009 11:53

ja byle w tamtym roku w Lili na Hvarze bardzo polecam coś niesamowitego nam się bardzo podobało :wink:
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 13.07.2009 11:55

Nam też się spodoba, bo byliśmy tam w 2005 :D Teraz wracamy!

A czy orientujesz się może czy na Lili płaci się za małe dzieci? Tzn takie 3 lata i roczek? Poprzednio kiedy byliśmy na Hvarze ich jeszcze nie mieliśmy :P więc nie wiem.
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 13.07.2009 12:01

nie mam dzieciaków 8) jak byliśmy z zona to z panią w "recepcji" uzgadnialiśmy cenę za nas namiot i samochód bez prądu płaciliśmy 16 EUR za dobę w pierwszej połowie sierpnia, tak wiec nie widziałem cennika jeśli chodzi o dzieci bo to było ustnie wszystko ustalane :wink:
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 13.07.2009 12:15

No nic, może ktoś inny był z maluchami i napisze :)

Myślę, że jeśli na Lili Wam się podobało, to w Dubie też powinno. Choć miejsce całkowicie inne. Wspólnym mianownikiem jest spokój, choć sam camp w Dubie to 1/5 Lili :lol: Maleńki jest.
Camp Divna też fajny, ale sanitariaty koszmarne. Możecie tam wstąpić po drodze do Duby, może coś w tej kwestii się zmieniło. No i tłumy przyjeżdżają plażować na Divnej, bo piękna faktycznie. Sami też dwa razy byliśmy 8) Ogólnie bardzo klimatyczne miejsce :D
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 13.07.2009 13:09

myślę ze zaglądniemy do Divnej ale my wolimy spokój niż tłok na plaży. Powiedz w którą stronę trzeba iść żeby dojść do tej dzikiej plaży w stronę Divnej czy przeciwna? i czy w druga stronę tez są jakieś plaże czy tylko ta jedna dzika :?:
Tobi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tobi » 13.07.2009 19:51

[quote="ufokking"]ja sie w sierpniu tam wybieram na forum jest parę info od ludzi co tam byli
:?:
Nie wiadomo czy ten cennik jest aktualny ( i czy camp jest czynny).

Pisałem maila na camp, ale nie było odzewu.
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 13.07.2009 22:07

Może właściiciel nie sprawdził poczty :wink:
Pamiętam, że w 2005 przed wyjazdem na Hvar pytałam o cos właściciela campu Lili, a odpowiedź przyszła ... po naszym powrocie :lol:

ufkokking, a jaką dziką plażę masz na myśli???

W Dubie jest plaża koło portu i knajpki, stojąc twarzą w stronę morza w prawo jest Divna, przed nią kilka innych plaż, ale nie tak atrakcyjnych, a w lewo jest taka właśnie dzika plaża, może o tą Ci chodzi?
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 14.07.2009 05:59

chodzi mi o tą palże
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 09e6669bd5

czy jest jeszcze jakaś oprócz tej? (jak tak to w która stronę) i czy ona jest w stronę Divnej czy przeciwnej :?:
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 17.07.2009 14:56

:D Hej, hej!
Znalazłam chwilkę, przeszukałam zdjęcia i coś znalazłam dla Ciebie 8)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

To fotki campingu: ten budyneczek po prawej to sanitariaty. Zdjęcie zrobione z końca campingu, a sanitariaty są tuż przy wjeździe...Więc sam widzisz, jakiej wielkości jest LUKA :wink:
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone