Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemping LUKA w Duba Pelieska

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 17.07.2009 14:59

A to droga do plaży:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

jeszcze jedyna fotka z wnętrza sanitariatów jaką posiadam:
Obrazek

Jak widzisz: cicho, spokojnie, pusto
:D
Jak dla mnie rewelacja :D

Jedna uwaga: na campie nie było słychać cykad...Tylko świerszcze wieczorami grały. Cykady na plaży jedynie. To taka ciekawistka, mnie się to bardzo "rzuciło w uszy" :wink:
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 17.07.2009 15:01

ufokking napisał(a):chodzi mi o tą palże
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 09e6669bd5

czy jest jeszcze jakaś oprócz tej? (jak tak to w która stronę) i czy ona jest w stronę Divnej czy przeciwnej :?:

To plaża w przeciwną stronę niż Divna, dojście ścieżką, z wózkiem nie dało się tam chodzić, niestety. Przy tej plaży również błotko dla amatorów takich rozrywek 8)
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 10.08.2009 15:27

ufokking, pojechałeś już czy nadal trwają przygotowania? Pamiętaj, obiecałeś opisać wrażenia :D
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 11.08.2009 07:25

AniaJ. napisał(a):ufokking, pojechałeś już czy nadal trwają przygotowania? Pamiętaj, obiecałeś opisać wrażenia :D

wyjazd w czwartek :lol: wiec za dwa dni, relacja będzie jak wrócę :P dzięki za pamięć :wink:
Mosqito
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mosqito » 11.08.2009 13:07

ufokking napisał(a):wyjazd w czwartek :lol: wiec za dwa dni, relacja będzie jak wrócę :P dzięki za pamięć :wink:

I o zdjęciach nie zapomnij :-) A jakby Ci się spodobały campy Divna lub Vrila w Trpanj to szczytem moich marzeń będzie Twoje sprawozdanie :-)
Szerokości i miłego urlopu.
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 11.08.2009 13:27

Mosqito napisał(a):
ufokking napisał(a):wyjazd w czwartek :lol: wiec za dwa dni, relacja będzie jak wrócę :P dzięki za pamięć :wink:

I o zdjęciach nie zapomnij :-) A jakby Ci się spodobały campy Divna lub Vrila w Trpanj to szczytem moich marzeń będzie Twoje sprawozdanie :-)
Szerokości i miłego urlopu.

Zdjęć żałować nie będę bo w tym roku straciłem wszystkie zdjęcia z dysku ponad 20GB i nie mam nic :roll: wiec trzeba nadrobić :?
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 11.08.2009 13:45

:cry:

współczuję :( Wolę sobie nie wyobrażać...to trochę jak zostać "bez przeszłości"...ja wciąż sobie obiecuję robienie na bieżąco kopii, a może nawet odbitek do albumów...ale na planach się kończ niestety. Nadrabiaj koniecznie!
I bezpiecznej podróży :D My wuszamy w weekend: zivogosce i Hvarrrrr :roll: najprawdopodobniej. Obyśmy znaleźli miejsce na nasz "domeczek" - ma ok 7m x prawie 3m...dotąd mieliśmy dwa male namioty, teraz zaczynam obawiać się braku dużych miejsc na małych campach, jakie preferujemy...
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 11.08.2009 13:50

To niezły "autobus" macie :wink: czyli wychodzi na to ze "zjedziemy" sie na koniec miesiąca oby bezpiecznie dojechać i wrócić to szczęśliwej drogi i szerokości :P
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Kemping LUKA w Duba Pelieska - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone