Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemping Lili Hvar Jagodna

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
b92
Autostopowicz
Kemping Lili na hvarze - jaki internet?

Nieprzeczytany postnapisał(a) b92 » 01.08.2009 15:00

Witam, czy ktoś korzystał z mobilnego internetu na Kempingu Lili na Hvarze - jakie jest wasze doświadczenie w tym temacie.
koperek
Turysta
Net?

Nieprzeczytany postnapisał(a) koperek » 20.08.2009 22:23

Tam nie ma nawet zasięgu na komórce (service net) a ty chcesz neta? Musisz znaleźć coś innego, to kemping dla ludzi, którzy nawet nie włączają radia w samochodzie :)
klalanka
Autostopowicz
Kemping Lili Hvar Jagodna

Nieprzeczytany postnapisał(a) klalanka » 30.06.2012 14:14

Witam, w tym roku planuję pobyt na Hvarze na Kempingu Lili, mam pytanie co do drogi na ten camp, czy jest szutrowa czy asfaltowa, jakieś niedogodności? A także jak podobała się wam sam camping, plaża itp.
Z góry dziękuję :D .
jkowal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jkowal » 30.06.2012 14:31

Byłem na kampingu Lili w Jagodnej w celu rozpoznawczym. Spokojnie dojedziesz każdym samochodem. Kamping znajduje się niedaleko drogi asfaltowej w Jagodnej (pomiędzy Sveta Nedjelja a Ivan Dolac). Droga szutrowa jest ze Sveta Nedjela do Hvar.
EMI2005
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) EMI2005 » 06.07.2012 12:55

Witam, Ja powiem tak Hvar piękny, kamping i jego położenie również. Niestety mają problem z łazienkami, przynajmniej my na taki problem trafiliśmy, że nie można był wejść do toalet taki smród. Byliśmy tam w 2011r w sierpniu może dlatego? :)
p_sz
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) p_sz » 06.07.2012 13:12

Byłem w zeszłym roku w 2 połowie lipca. Smrodu nie było, natomiast camp był wypełniony w 120%. Skutkowało to: oczekiwaniem na skorzystanie z toalety, brakiem miejsca w lodówce i czasami brakowało ciepłej wody.

Był to mój 8 raz w CRO i jednocześnie 1 raz na Lilli.
Powiem jedno. Lilli to moim zdaniem najpiękniejsze miejsce w CRO, tak więc polecam, pomimo w/w małych niedogodności.
mimik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mimik » 07.07.2012 01:34

Hejka.
My byliśmy na Lili dwa lata temu na przełomie lipca i sierpnia blisko trzy tygodnie. Nigdy nie śmierdziało w toaletach. Od 6 rano były sprzątane co dwie godziny aż do wieczora. Jak do tej pory był to najlepszy kamp na jakim byłem, a trochę ich już zaliczyłem.
stary_jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary_jac » 08.07.2012 00:43

Dzisiaj a właściwie wczoraj jechałem do Lucisce , droga trochę.... hm jak to powiedzieć wypłukana, wracałem na jedynce. Trochę ten szuter "ciężki"
na lili no problem, dalej owszem.
Jestem na Grebisce , po prostu rewelacja !!! choć moja ocena barrrrdzo subiektywna, nic więcej nie widziałem i nie "posmakowałem.
Mario1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mario1 » 23.07.2012 23:09

Trzy dni temu wróciłem z kempingu Lili na Hvarze. Łazienki były ok.
Rafifafi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafifafi » 28.07.2012 11:41

Mario1 napisał(a):Trzy dni temu wróciłem z kempingu Lili na Hvarze. Łazienki były ok.

Ja wrocilem z Lili 25.07 i generalnie super. Byly dni ze bylo tloczniej ale byly i takie ze byl luz. Tam jest spora rotacja na campingu. Lazienki ok, w godzinach szczytu czasem z woda maly problem i lodowka czasem tez faktycznie sie nie domykala. Chcialem kameralniekszego miejsca i takie bylo, wiec mi sie podobalo.
bravo1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bravo1 » 30.07.2012 14:31

Witam

Jadę na Hvar na przełomie sierpnia i września. Rozważam pobyt na campie Lili, lub ewentualnie Vira. Co możecie powiedzieć o tym miejscu (tych miejscach). Jaka jest plaża (jadę z małymi dziećmi), czy jest dostęp do prądu, czy na kampingu jest darmowe WiFi itp. Może polecicie inny kemping na Hvarze.
jacek1965
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek1965 » 02.08.2012 17:49

Witaj
Plaża jest kamienista, zejście do wody jak na Chorwację w miarę łagodne, głęboko robi się po kilkunastu metrach, zejście na plażę z kempingu wybetonowaną ścieżką o dość łagodnym nachyleniu. Dostęp do prądu jest, wifi również z tym, że pole z dość dużymi różnicami wysokości zatem najlepszy zasięg w okolicach recepcji.
Zaletą jest bardzo malownicza plaża, niewielka stosunkowo cena ( płaci się od osoby a nie namiotu, samochodu itd.
Zaletą lub wadą jak kto woli stosunkowe odludzie.
Pozdrawiam
Jacek
bravo1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bravo1 » 06.08.2012 13:25

Jakie są aktualne ceny za pobyt na Lili. Rachunki reguluje się w kunach, czy w euro.
Mam syna uczulonego na jad osy. Czy jest tam dożo tych owadów?

PS.
Kupiłem mapę Chorwacji "Croatia 1:500 000" wydawnictwa freytag & berndt. Na dołączonej dodatkowo jeszcze dokładniejszej mapce wysp dalmackich jest zaznaczony i podpisany kamping Lili !
jacek1965
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek1965 » 09.08.2012 13:03

W zeszłym roku od osoby dorosłej było 6 euro za dobę, tak samo było dwa lata temu, dzieci nie mam więc nie wiem czy jest różnica w cenie, za resztę tak pisałem wyżej oprócz elektryczności się nie płaciło.
Nie zauważyłem dużej ilości os, ale w zeszłym roku byłem w czerwcu.
Pozdrawiam
marcinos75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinos75 » 09.08.2012 15:11

stary_jac , mam prośbę- możesz wkleić jakieś fotki z kempu Grebisce ? Najbardziej interesuje mnie plaża i parcele.
Następna strona

Powrót do Kempingi