espeso napisał(a):cześć , nie wiecie może gdzie na Hvarze nabiję butlę turystyczną? nagły wypadek
Gabik napisał(a):Ale na ten wyjazd jeszcze więcej rzeczy dokupiliśmy i namiot wymieniliśmy
Gabik napisał(a):Witam wszystkich
Jestem tu nowy i dla tego bo planuje pierwszy wyjazd dla naszej rodzinki
Po przeczytaniu paru postów wybraliśmy camp lili w jagodnym bardzo nam się tam spodobało ( bardzo dziękuje wszystkim za dokumentowanie wyjazdów bo to nam pomogło w wyborze mam nadzieje ze nasze wrażenia kiedyś tez komuś pomogą)
Obecnie jeździliśmy praktycznie zawsze na Werlas – solina
Tym razem planujemy troszku daleka wyprawę ale dzieci nam podrosły
Planujemy wyjazd w terminie 08-22.08.2016 do kilku dni różnicy oczywiście na camp lili
I teraz zaczynają się schody bo nasza rodzinka to w sumie 5 osób i jak dotąd mieliśmy auto cytrynę berlingo to i tak na nasze wyjazdy nie bylo mowy o spakowaniu sie do cytrynki ale z pomocą szlo moje hobby a mianowicie ludka zawsze był to bagażnik bez ograniczeń dosłownie ludka ma 3,6 i zawsze była zapakowana z tak zwana górka.
Ale na ten wyjazd jeszcze więcej rzeczy dokupiliśmy i namiot wymieniliśmy
Bede miał parę pytań w związku z tym opisanym faktem i proszę o pomoc i doradzenie
Chcemy się wybrać z ludka lub opcja pontonem bo mamy to i to i obie rzeczy na przyczepkach co sie sprawdza tam lepiej I jak z przejazdami czy ktoś miał jakieś nieprzyjemności związane z przyczepkami i czy niespodziewane koszty mogą z tego faktu wyniknąć
Namiocik mamy outwella ohio xl troszku duzy bo 6,5 na 5,5 i nie wiem czy sie zmiesci na miejscach z widokiem na moze
I troszku akcesoriów do namiotu
Jaka kuchenkę warto wziąć na gaz czy prąd bo mamy na gaz , Czy brać cieple śpiwory czy wystarcza koce