Gdzie będąc na Hvarze robicie zakupy?. Czy w okolicach Jagodnej jest jakiś tani sklep. Czy w Jelsie, Sucuraju, Starym Gradzie jest supermarket?.
Czy korzystaliście na Hvarze z pomocy medycznej?
Kuba82 napisał(a):Hejka, moje pytanie dotyczy odległości z campu Lili do większej osady, miasteczka? Czy będzie uciążliwa codzienna jazda samochodem, czy można przejść się z tzw. buta:)
Kuba82 napisał(a):Dziękuję Andrzeju za pomoc. Zastanawiam się jeszcze nad campem Vira, ale raczej padnie na Lilę. Mojej towarzyszce zależy na kameralnym miejscu;), a z opisów widze, że tak jest w przypadku tego campu, jedyny minus to mała plaża. A czy dysponując pontonem jestem w stanie popłynąć na inną plażę położoną stosunkowo blisko od campu? Dziękuje i pozdrawiam.
monia85 napisał(a):Andrzeju,czy możesz napisać jak jest ze sklepem na miejscu - czy na kempingu lub w jego najbliższych okolicach jest jakiś spożywczak?
koperek napisał(a):Tam nie ma nawet zasięgu na komórce (service net) a ty chcesz neta? Musisz znaleźć coś innego, to kemping dla ludzi, którzy nawet nie włączają radia w samochodzie