Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemping Krk

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
barwol
Globtroter
Kemping Krk

Nieprzeczytany postnapisał(a) barwol » 28.06.2010 13:46

Szukałem ale nie znalazłem konkretnej informacji na temat ładnego, czystego i zadbanego kempingu na KRK z plażą możliwie piaszczystą lub drobno żwirkową. Kemping może być duży/mały byle spełniał warunki "pod dzieci" i miał odpowiedniej jakości sanitariaty. Cena gra mniejszą rolę. Mam dużą przyczepę więc stanowiska muszą mieć min. 80-100m2 + obowiązkowo CIEŃ

Resztę miejsc postojowych na 3 tygodniową, sierpniową podróż po Chorwacji mam już wybraną.

Bardzo dziękuję za ewentualną pomoc
barwol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) barwol » 29.06.2010 20:50

Czy jest szansa na Wszą pomoc?
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 29.06.2010 21:09

Na KRK-u odwiedziliśmy 2 campingi Jeżevac w mieście Krk i Zablace w Basce :lol:
Jeżevac fajny zalesiony ale bez rezerwacji w sezonie kiepsko
Zablace w Basce to patelnia niestety, miejsca bierzesz tyle ile ci się
trafi,sanitariaty czyste ale zawsze była kolejka :cry:
do morza dosyć blisko plaża żwirkowa dosyć ładna wszzystko bardzo zatłoczone nam nie odpowiadało :cry:
barwol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) barwol » 29.06.2010 21:32

Dzięki wielkie za pomoc. A byłeś może na Cres bo Krk to tak dość cieńko wygląda.\ :(
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 30.06.2010 08:10

Ja byłam dawno temu na kampingu Bor w miejscowości KRK. Kamping rodzinny ale nie bardzo kameralny. 7 min do plaży. Fenomenalny widok z namiotu. na miejscu sklepik, miejsce do grilowania, skrzynka pocztowa. Atmosfera mila i sympatyczna. Widzialam że od mojego pobytu wlaściciel powiększył teren.
http://www.camp-bor.hr/
barwol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) barwol » 01.07.2010 18:15

Dziękuję bardzo za pomoc. Wszystko już wybrane i zarezerwowane. Teraz już tylko przyczepa na hak.
marzka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzka » 02.07.2010 20:39

BARWOL, jakie rezerwowałeś kempingi pod dzieci (jeśli mogę wiedzieć oczywiście :oops: ) mam ten samem problem co ty :( Też mamy dużą przyczepę, malutkiego szkraba + dwójka starszych i w grę wchodzi tylko zalesiony kamp ze żwirkową plażą, najlepiej, gdyby można było dojść spacerkiem do miasta.

Szczególnie interesuje mnie KRK, myślę o Jezevacu, ewentualnie Kozarica w Pakostane...
barwol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) barwol » 04.07.2010 20:15

Poniżej moja lista rezerwacji na sierpniowe 3 tygodnie:
1. KRK - CAMPING JEZEVAC - koszt rezerwacji EUR 50
2. PAG - CAMPING SIMUNI - koszt rezerwacji EUR 125 8O
3. i ostatni CAMPING GALEB - zero kosztów rezerwacji

Musisz się spieszyć ponieważ pkt 1 i 2 kończył rezerwacje na sierpień. Simuni jej dokonał po wielkich staraniach.

Mam nadzieje, że pomogłem.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 04.07.2010 20:23

marzka napisał(a):ewentualnie Kozarica w Pakostane...

W Pakostane nie ma żwiru na kampingu. Musisz się kopnąć z km dalej. Kamp jest cool, cienia w bród.
Mieścina bardziej, niż ok.
marzka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzka » 05.07.2010 10:20

BARWOl toś mnie zmartwił, myślałam że po 15 sierpnia powinno być luźniej, nigdy nie rezerwowałam parceli, ale jeździliśmy zawsze w czerwcu :(
A jak wygląda rezerwacja, trzeba im "naświetlić" mailem czy lepiej telefonicznie na jakiej parceli nam zależy czy od razu formularz mailem i oni dają co mają bez pytania. Widziałam, że niektóre kempy mają nawet plan ze zdjęciami poszczególnym parcel ale akurat Jezevac tego niema.
Czy koszty rezerwacji zwracają potem? :?

FUX, możesz mi podrzucić na szybko jaki to kamp :) Jeśli oczywiscie kojarzysz bez szukania, sama oczywiscie też moga pogrzebać :)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 05.07.2010 11:02

barwol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) barwol » 05.07.2010 12:02

marzka napisał(a):BARWOl toś mnie zmartwił, myślałam że po 15 sierpnia powinno być luźniej, nigdy nie rezerwowałam parceli, ale jeździliśmy zawsze w czerwcu :(
A jak wygląda rezerwacja, trzeba im "naświetlić" mailem czy lepiej telefonicznie na jakiej parceli nam zależy czy od razu formularz mailem i oni dają co mają bez pytania. Widziałam, że niektóre kempy mają nawet plan ze zdjęciami poszczególnym parcel ale akurat Jezevac tego niema.
Czy koszty rezerwacji zwracają potem? :?

FUX, możesz mi podrzucić na szybko jaki to kamp :) Jeśli oczywiscie kojarzysz bez szukania, sama oczywiscie też moga pogrzebać :)

Ja zawsze dzwonie (a raczej moja żona) i pytam, proszę itd. Jak dostane od nich propozycje z info, że można rezerwować to wtedy do dzieła z formularzem. W rozmowie zawsze opisujemy co poszukujemy. Koszty rezerwacji są zawsze rozliczane w pobycie.
jurekk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurekk » 05.07.2010 14:32

barwol napisał(a):Dziękuję bardzo za pomoc. Wszystko już wybrane i zarezerwowane. Teraz już tylko przyczepa na hak.

Jeśli mogę coś podpowiedzieć...
Polecam wyspę Cres.
Nie wiem ile razy byłeś w Chorwacji i czy byłeś na wyspach?
Wyspy to jest kwintesencja CRO!
PS. Jakim holownikiem ,jaką przyczepę ciągniesz?
barwol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) barwol » 05.07.2010 14:43

Wysypy w Chorwacji znam (niektóre) ale każda wiadomość jest cenna. Przyczepa jest długa na 7,5 metra, szeroka na 2,5 a ciągnie ja Nissan Pathfinder. Czekam z niecierpliwoscią na info :P
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 05.07.2010 14:52

barwol ten Galeb to niespecjalny jest woda w Adriatyku zimna bo tam wpada rzeka Cetina do morza,sanitariaty beznadzieja i jeszcze za płotem Jadranka poszukaj czegoś innego
Pozatym Omiś zobaczyć tak ale tam Jadranka przechodzi przez centrum jak dobrze trafisz to będziesz patrzył na korki :x
Jeden z gorszych campów moim zdaniem :cry:
Dole Zivogosce
Baśko Polije Baśka Voda
tam byliśmy i było ok :lol:
Możesz skorzystać z porady ale nie musisz :lol:
Następna strona

Powrót do Kempingi

Kemping Krk
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone