Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemping Ježevac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Chrobry
Podróżnik
Kemping Ježevac

Nieprzeczytany postnapisał(a) Chrobry » 22.08.2007 15:48

Witam !

Wybieram się tam w 24-08-2007. Jeżeli ktoś był w tym roku i może mi coś powiedzieć na temat warunków na kempingu, będę wdzięczny. Pozatym proszę napisać mi o co chodzi w ich cenniku, są tam pozycje: http://www.camping-adriatic.com/croatia ... /pricelist Comfort Mare pitch, Comfort Plus pitch, Standard pitch ? Czym różnią się te jak rozumię parcele ? Czy na KRK są inne warte uwagi kempingi (niedrogie, zacienione) ?
PS. przeszukałem forum :) ale może jest coś nowego aktualnego.

Dziękuje i pozdrawiam.
WaldekW
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) WaldekW » 06.06.2008 22:58

Witam.
Byliśmy na tym kempie w na przełomie czerwca i lipca zeszłego roku. Fajny, czysty, dość duży. Na kempie znajdowały się dwa duże sanitariaty - zawsze czysto - i zawsze była ciepła woda. praktycznie połozony w mieście tak że jest dzie pospacerować. natomiast z tymi parcelami to jest tak że, Standardowo parcela ma dostęp do prądu, są parcele położone nad samym brzegiem, a wersja najbogatsza ma wodę bierzącą i odpływ ścieków. Z własnego doświadczenia wiem że na lepiej jest przyjechać na kemp w tygoniu bo w weekend jest bardzo dużo "tubylców" i na kempie jest tłok. Zaraz obok kempingu jest plaża miejska - polecam nawet jest piasek na dnie. Kamping w dużej części zacieniony.
Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2008 08:41

Camping bardzo duży - fajnie zacieniony, w tym roku mieszkałem na kwaterze kilkaset metrów od campu i chodziłem się plażować na plażę campu. Jest dobrze wyposażony (sklepy, sklepiki, plac zabaw dla dzieci, korty tenisowe), plaża elegancka, co do cen za pobyt to nie pytałem, korzystałem raz z sanitariatu - bardzo schludny i czysty - polecam.

knajpa na Jeżevacu
Obrazek

plaża Jeżevac
Obrazek

Powrót do Kempingi