Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KEMPING ISTRIA 2013 - CO POLECACIE ???

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dudkix
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dudkix » 04.07.2013 13:26

Witam

Wybieramy się do Chorwacji pod namiot na przełomie lipca i sierpnia 2013
Region Istria
Czy możecie polecić mi kemping, szukam kompromisu pomiędzy ceną a ilościami atrakcji które niosą za sobą tłumy ludzi.
Jedziemy z dziećmi dlatego nie szukam kempingu zupełnie na odludziu.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.07.2013 13:29

Witam

http://www.camping-adriatic.com/istria/accommodation

Byłem na Lanterna camp - polecam.

Pozdrav
dudkix
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dudkix » 04.07.2013 14:01

Ceny pokrywają się z tymi na stronie ?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 04.07.2013 14:13

Aktualizują co roku stronę z cennikiem więc nie widzę powodu nie wierzyć.
Seavolv
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seavolv » 05.07.2013 10:54

Ja zawsze z miłą chęcią wracam na Bijela Uvala http://lagunaporec.com/camping-bijela-uvala-porec ewentualnie sąsiadujący Zelena Laguna Zelena Laguna.
Z większych to jeszcze mogę polecić Park Umag ale to już kemping gigant :P
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 05.07.2013 11:05

rembacz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rembacz » 05.07.2013 20:03

Seavolv napisał(a):Ja zawsze z miłą chęcią wracam na Bijela Uvala http://lagunaporec.com/camping-bijela-uvala-porec ewentualnie sąsiadujący Zelena Laguna Zelena Laguna.
Z większych to jeszcze mogę polecić Park Umag ale to już kemping gigant :P

Bardzo dobry wybór też polecam. Bijela Uvala wysoki poziom dobra cena.
Madzika
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzika » 19.07.2013 22:07

Dwa lata temu byliśmy z mężem pod namiotem na kampingi Amarin w m. Rovijn.
http://www.campingrovinjvrsar.com/Camps ... 3godC0EAfw

Co prawda nie mamy większego porównania, bo to pierwszy tego typu wyjazd, ale był on poprzedzony wielogodzinnym przeglądaniem przeróżnych stron i ofert - po prostu lubię :wink:
Wrażenie - rewelacja. Kamping uniwersalny, ciężko mi znaleźć jakiekolwiek minusy. Może to, że byliśmy jedną z nielicznych grupek Polaków, jednak w większym towarzystwie to już zupełnie nie przeszkadza. No i przepiękne miasteczko Rovijn.. gdzie byście nie wylądowali, warto podjechać i zwiedzić
japu
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) japu » 21.07.2013 19:25

Kamping Tasalera - zaraz przed miejscowoscia Premantura i plw. Kamenjak
Spedzilismy tam dwa tygodnie. Jak sie ogarniemy po powrocie (czyli w Grudniu) to rzuce jakis opis i fotki.
Ale tak na szybko -cicho, czysto, nie drogo - za 4 osoby + namiot + samochod zaplacilismy ok 230kn/doba.
Nie chcielismy pradu - nie potrzebujemy - jesli ktos chce to 3,5EU/dobe.
W lesie, sporo zacienionych miejsc na namioty. Polecam.
Gringos
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gringos » 25.07.2013 20:21

Hej, 230 kun to wychodzi jakieś 40 euro. Jak na 4 osoby to chyba dość drogo?
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 25.07.2013 21:54

Jak na Chorwację i Istrę to dobra cena.
Mariusz1111
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz1111 » 28.07.2013 17:46

Witam,
Jeżeli chcesz spędzić urlop na Lanternie w totalnym ścisku i tłoku - to dobrze trafiłeś. Kombinat dobrze zareklamowany w mediach. Sam się naciąłem 2 lata temu, kiedy zrobiłem rezerwację :( Na miejscu okazało się, iż plac był ledwo wielkości 50 m2 gdzie mogłem rozłożyć namiot 2 osobowy + auto (a miałem 6 osobowy wigwam :mrgreen: ). Po reklamacji i sporach z szefem recepcji, który twierdził, iż jest OK zabrałem się i pojechałem na Bi-Village.
To był super wybór :D Parcele po 90-120 m2, każda z wodą i prądem. Na miejscu 3 tawerny, pizzeria, atrakcje dla dzieciaków, 3 baseny i super klimat campingowy :D
Jedyne na co musisz zwrócić uwagę, to, aby brać miejsce nieco w oddaleniu od WC - do późnej nocy jest nieco hałasu.
Aha - polecam wyjazd do Premantury do Parku Krajobrazowego - super miejsce - pękne widoki i super woda. :D
pozdrawiam,
Mariusz :papa:
Gringos
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gringos » 30.07.2013 22:30

Hej demi-duox, sprawdziłem ceny na Tasalera, w tym sezonie osoba 6,3, namiot duży 3,4, auto 3,4, taksa 0,95. Ceny w euro. Czy taksę płaci się za każdy dzień pobytu? Pozdr.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 31.07.2013 08:03

Gringos napisał(a):Czy taksę płaci się za każdy dzień pobytu? Pozdr.

Tak.

:papa:
dudkix
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dudkix » 05.08.2013 12:44

Witajcie

Jestem właśnie po wakacjach na kempingu Kazela w miejscowości Medulin.
Kemping bardzo miły, nie zatłoczony. Bez przesytu ale z atrakcjami. Plaża kamienista.
Sanitariaty czyste, sprzątane kilka razy dziennie. Mało Polaków. Do kontaktów konieczna przejściówka.

Ogólnie polecam ..
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies