witam wszystkich.
od 2 dni czytam forum, doszłam już do 2003 roku i coś mi się wydaje, że info którego szukam może być już ciut nieaktualne.
może zacznę od początku. strasznie chciałam zawsze pojechać do chorwacji, wreszcie udało mi się namówić kogo trzeba i jedziemy jesteśmy kompletnie niezorientowani i z tego czego dowiedziałam się tutaj jedziemy w najgorszym możliwym terminie- połowa sierpnia :/
stwierdziłam jednak że to i tak dobrze że chociaż wiemy czego chcemy. a chcemy kempingu i wszystkich informacji które się z nim wiążą. zależy nam, żeby był tani- oczywiście w miarę możliwości nie musi być jakoś specjalnie kameralnie, dobrze byłoby gdyby było blisko i plaża ładna, żadna konkretna okolica niewymagana. może bardziej szczegółowo- jedziemy we 4, jednym samochodem, nastawieni jesteśmy głównie na leżenie na kamorach przez tydzień bądź ciut dłużej. i czy są może jakieś szczególne prawa którymi rządzą się kempingi ichniejsze bądź różnią się od naszych?? dziwią mnie informacje o grillach elektrycznych i lodówkach na polach namiotowych. znalazłam też informację, że pobierane są na niektórych polach opłaty również za śpiwór- to trochę zwaliło mnie z nóg i jak przebiega rezerwacja kempingu?? to też dla mnie nowość- nie da się jechać w ciemno? z tego wszystkiego co przeczytałam, a kierowałam sie głównie ceną wydają mi się dobrze brzmieć "pod maslinom" i "sladenovici"-czy ktoś mógłby mnie poinformować czy tam jets problem z miejscem? i jeszcze te prywatne kempingi?jak tego szukać skoro w necie nie ma?na miejscu są jakoś oznakowane? nie ukrywam, że każda informacja będzie dla mnie na wagę złota, szczególnie dlatego, że będzie od osób, które były,widziały!
mam nadzieję, że nie zakładam kolejnego tematu zupełnie bez sensu, może jest jeszcze taki "lajkonik" jak ja i odpowiedzi, za które dziękuję już mu pomogą również:) drżę jednak z obawy, że zostanę obrzucona błotem i mimo wszystko odesłana do przeszukiwania forum