Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemping DENKA na Peljesacu i dojazd do niego

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
b@rt
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) b@rt » 10.01.2012 12:46

Jako że jest to mój pierwszy post na forum witajcie wszyscy!
Wiem że o kempingu DENKA na Peljesacu było już trochę napisane, ale w żadnej wypowiedzi nie znalazłem odpowiedzi która trochę mnie nurtuje. Mianowicie jak wygląda dojazd od Orebica dalej do Loviste. Na CRO jeżdżę praktycznie co roku od 1997 wpierw pod namioty później z własnym domkiem na kółkach i wiem jak tam czasami z drogami jest, a wybieram się właśnie na DENKE na początku czerwca zestawem który ma prawie 12m długości
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 10.01.2012 13:11

Z tego co pamiętam (a byłem w 2008 r.) to za Viganj jest jakby serpentyna, ale nie było problemu z podjazdem czy zjazdem. Skoro jedziesz z przyczepą to zapewne zapas mocy w aucie masz, więc spokojnie dasz radę.

Zdecydowanie więcej emocji budził przejazd koło Trstenika.
b@rt
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) b@rt » 10.01.2012 13:15

Dzięki za info.
Koło Trstenika to już przejeżdżałem kilka razy i było spoko. Pozatym planuje i tak władować się na prom w Ploce i jechać od Trpanji po półwyspie.
Zapas mocy w aucie (200KM CrDI) mam wystarczający się mi wydaje.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone