Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemping bijela uvala na istrii - wrzesień 2012

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agata26061
Cromaniak
Kemping bijela uvala na istrii - wrzesień 2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 04.07.2012 19:57

Witam. Wybieramy się dośc liczną ekipą na kemping bijela uvala na istrii.
Mam kilka pytań odnośnie różnych rzeczy.
1) jak daleko jest do morza z domków selectcampu (domek delux)?
2) czy standard domków jest taki jak w opisie na stronie selectcampu?
3) czy w nocy można o dowolnej porze wchodzic i wychodzic na kemping?
4) czy we wrzesniu jest tam duzo ludzi?
5) czy woda morska jest tam krystaliczna jak w wiekszosci miejsc na chorwacji?

Ogolnie jesli ktos z was ma jakies wrazenia z pobytu na tym kempingu bardzo prosze o wypowiedzi, moze zdjecia ktos bedzie chetny przeslac. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bardzo mi zależy zeby znajomi byli zadowoleni bo to ja organizuje caly wyjazd a jedzie nas aż 12 osób w wieku od 18 do 26 lat wiec spoczywa na mnie piętno czy miejsce okaże sie trafne czy raczej nie.
Prosze o wypowiedzi o tym miejscu :D
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 10.11.2012 11:22

Wyjazd był jaknajbardziej udany. Nikt nie odpisał, jednak ja dla wszystkich zainteresowanych opisze nasze wrażenia z kempingu. Odpowiem na pytania zadane przez siebie.
1) domki selectcampu sa na samym poczatku kempingu od strony recepcji czyli do morza okolo 10minut wolnym spacerkiem trzeba isc, ale nie jest to jakas wielka odleglosc. Do basenu jest dosc blisko. Domki vacansoleil sa blizej bo po lewej stronie od wjazdu na kemping, praktycznie zaczynaja sie przy samej plazy.
2)standard domkow niezly, wszystko jak w opisie. Raczej miłe zaskoczenie niz zle.
3) sama nie wiem czy o dowolnej porze w nocy mozna wchodzic na kemping glownym wejsciem, bo nie wychodzilismy, raczej grillowalismy przy domkach lub gdzies szlismy na drinka do barow.
4) we wrzesniu nie ma bardzo duzo ludzi, jest dosc luźno i na plazach i betonach mozna bez najmniejszego trudu znalezc miejsce o kazdej porze dnia.
5) woda super, krystaliczna, jak to w chorwacji.

Na wiecej pytan z checia odpowiem adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Nam najbardziej wlasnie podobalo sie dno morskie przy kempingu, bez maski, rurki i pletw nie ma tam po co wchodzic do wody, poniewaz dno jest nieregularne, ale z maska do nurkowania jaknajbardziej. Bylismy pierwszy raz w Chorwacji i bardzo żałowaliśmy że tak krótko (tylko tydzien). W przyszlym roku uderzamy do Dalmacji ale juz na 2 tygodnie:)

Powrót do Kempingi