Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemp w Molunat-który?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Alek70
Croentuzjasta
Kemp w Molunat-który?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alek70 » 27.06.2005 16:27

Wybieramy się w okolice Dubrownika w planie mamy wypady do Czarnogóry,Dubrownika i ogólnie zwiedzanie tego rejonu, za miejsce wypadowo-wypoczynkowe prawdopodobnie wybierzemy Molunat-chyba że z Waszą pomocą zmienimy zdanie :wink: W związku z tym mam pytanie, który z kempów w Molunat polecacie czytałem że kamp Monika jest OK,a może inny chodzi mi o położenie,jakie są plaże - wąskie,kamieniste? ,sanitariaty - zadbane?,miejsce na namiot - patelnia czy cień,czy sklep jest na terenie kempingu itp... i czy wieczorami jest możliwość przysiąść gdzieś na piwku, zjeść pizze... słowem-czy warto tam się zatrzymać?
Alek70
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alek70 » 30.06.2005 20:33

Nikt tam nie był :( ? ,a może jakieś inne miasteczko z dobrym kempingiem , wypady do Czarnogóry itp. jw.
Rudine czy Pod maslinom wiem że są OK ,ale może coś innego w tym regionie?
Stefek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stefek » 01.07.2005 09:16

Proponuję przejść do opcji szukaj i wpisać Molunat

Powinno pomóc :papa:
Alek70
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alek70 » 01.07.2005 15:04

Stefek napisał(a):Proponuję przejść do opcji szukaj i wpisać Molunat

Dzięki za radę,tak zrobiłem. Zgadzam się że najpierw trzeba skorzystać z opcji "szukaj" - zawsze najpierw staram się tak robić,(stąd wybór Molunat) faktycznie informacji jest bardzo dużo, przeczytałem od A do Z, ale tak jak pisałem, "prawdopodobnie" tam chcemy się zatrzymać ale nie jest to jeszcze przesądzone więc zapodałem temat ponieważ do decyzji brakuje nam przysłowiowej kropki nad "i" , a mogło się też tak zdarzyć że ktoś w tamtych rozmowach/opiniach nie brał udziału (z różnych powodów), może niedawno tam był wrócił i może na gorąco wyrazić swoją opinię i uwagi o tym miejscu i kempingach. Taki był zamysł mojego pytania, ale fakt że na forum i nie tylko o Molunat jest co czytać. Pozdrawiam i sorki za powrót do przewałkowanych tematów. 8)
Stefek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stefek » 01.07.2005 22:29

Alek70 napisał(a):
Stefek napisał(a):Proponuję przejść do opcji szukaj i wpisać Molunat

Dzięki za radę,tak zrobiłem. Zgadzam się że najpierw trzeba skorzystać z opcji "szukaj" - zawsze najpierw staram się tak robić,(stąd wybór Molunat) faktycznie informacji jest bardzo dużo, przeczytałem od A do Z, ale tak jak pisałem, "prawdopodobnie" tam chcemy się zatrzymać ale nie jest to jeszcze przesądzone więc zapodałem temat ponieważ do decyzji brakuje nam przysłowiowej kropki nad "i" , a mogło się też tak zdarzyć że ktoś w tamtych rozmowach/opiniach nie brał udziału (z różnych powodów), może niedawno tam był wrócił i może na gorąco wyrazić swoją opinię i uwagi o tym miejscu i kempingach. Taki był zamysł mojego pytania, ale fakt że na forum i nie tylko o Molunat jest co czytać. Pozdrawiam i sorki za powrót do przewałkowanych tematów. 8)

Spoko :hut:

Powrót do Kempingi