Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemp PARADISO na Peljasacu

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 04.07.2005 10:39

Witajcie - czy ktoś był na tym campingu? Na www nie ma cen - czy ktoś je zna? Ile miejsc tam jest? Cropozdrowienia!!
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 04.07.2005 10:53

Jest kilka informcji o tym miejscu.
Chyba o ile pamiętam w temacie dotyczacym kempingów na Peljesac'u.

forum/viewtopic.php?t=6488
Uta
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Uta » 04.07.2005 12:14

Witaj,

spędziłam jedna noc na tym campie, moje wrażenia sa niezbyt ciekawe- sam camp w miare ok, zacieniony, duże tarasy do rozbicia namiotu czy postawienia przyczepy, ale sanitariaty kiepskie- woda z prysznica leci tylko wtedy, gdy inny prysznic nie jest uzywany, plaza wybetonowana, tzn. jest tam odrobina kamyczków- ale malutko miejsca, a zaraz obok skały zalane betonem
w sumie mi sie tam nie podobało, do tego zjazd stromy i robilismy tam szybe w samochodzie przy cofaniu
moze dlatego mi sie nie podobalo :)
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 04.07.2005 13:00

Ally, Uta - bardzo dziękuję za informacje! To już coś rozświetla. Na www camp wygląda całkiem przyjemnie, ale samintariaty nie będą się podobały mojej żonie a ja nie przepadam za zabetonowymi skałami. Jeszcze raz dzięki.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 04.07.2005 13:21

Trebor. Na Peljesacu jest mnóstwo ciekawych i sprawdzonych przez Forumowiczów kempingów.
Napewno znajdziecie coś dla siebie. Warto przeczytać ten wątek, który wskazałam powyżej. A także poszukać w wyszukiwarce.
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 04.07.2005 13:24

I to właśnie zrobiłem, stąd podziękowania. Przy czym wskazane wątki są zawsze efektywniejszą formą wymiany informacji, bo wyszukiwarka na cro.pl nie zachwyca. Nie ma to jak niezawodni Forumowicze!
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 04.07.2005 13:34

Mnie się wydaje, że najlepsze to Divna, Vrila, Vucine i Adriatic.
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 04.07.2005 13:48

Jak tylko sie da to wypróbuję. A nawet, jak nie starczy czasu pomieszkać, to objadę i obejrzę. W końcu tej Chorwacji wystarczy dla nas wszystkich na parę ładnych lat... :)
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 04.07.2005 17:54

A kiedy się wybierasz w te rejony?
Chętnie posłucham co sądzisz o tych kempingach.Ja jadę 19.08 i planuję tygodniowy pobyt w Divnej (ewe. Vrila lub Vucine). Będę wdzięczna za ocenę.
Lubię spokój i ciszę, kameralne, dobrze położone kempingi ze żwirkową lub kamienistą plażą.

Jeśli zawitasz na Korculę to poproszę o podobną relację, będę wdzięczna.
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 04.07.2005 18:53

Zamierzam ruszyć 14 lipca. Co zobaczę - opiszę na pewno. Tylko oczywiście nie wiem, gdzie dokładnie będę. Na początku - chyba już "kultowy" dla Polaków kamp Pod Maslinom k. Dubrovnika. A potem - zobaczymy... Pozdrawiam.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 05.07.2005 07:57

No to prawie tuż, tuż :D
Ja już się nie mogę doczekać.
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 05.07.2005 08:08

NO, ja już zacząłem zbierać graty, bo wyjazd w wersji campingowej wymaga przygotowań. A będę "namiotował" np. w Ilidży - dzielnicy Sarajewa. Sam jestem ciekaw, jak będzie.
No a potem to już maska na twarz i pod wodę, a potem na Stradun. Czujesz to?
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 05.07.2005 08:16

:lol:
Tiaaa przygotowania do wyjazdu na kemping troszkę trwają hihiihih.Ja jadę za ponad miesiąc a już mi po głowie chodzi listaaaa spraw, rzeczy itd.
ehhhh byle by tylo pod koniec sierpnia pogoda dopisała.
lupus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lupus » 19.07.2005 21:10

my o malo co nie spalilismy sprzegla:D
Oszkliwiec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 19.07.2005 21:57

Byłam juz dwa razy na Paradiso,w ub.roku całe 2 tygodnie i nie mogę sie zgodzić z tym co pisze Uta.Jakoś nie zauważyłem kłopotów z wodą w prysznicach,toalety były zawsze czyste,na do datek lodówki gratis,a wybetonowana plaża???Przy kampie jest mała plaza żwirowa a można przejśc kawałek dalej i rozłożyć się na skałach z dala od innych ploazowiczów :D
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone