Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KEMP LILI - JAGODNA ( HVAR)'2004 - byłam, wróciłam, piszę...

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 03.02.2005 19:13

aSi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aSi » 06.02.2005 13:57

Nie mam dokladnej mapy Hwaru i prosze Cie moze mi podpowiesz w ktorym miejscu jest ta Jagodna ,moze namiar internetowy jakas stronke.Moze wiesz czy mozna zakwaterowac sie w ich przyczepach a moze wiesz ktory kamping wypozycza przyczepy. Moze porozmawiamy na Skypa lub gadu gadu,aby nie nudzic Forumowiczow. Petris[/quote]
Faktycznie podałem zły adres gdzie można zdobyć mapę Hvaru
www.bezdroza.com - to jest poprawny.
Na tej stronie klikniesz na mapy a potem w wyszukiwarce Hvar.
Na okładce będzie jacht. Mapa kosztuje 21 zł. i przysyłają ją w ciągu kilku dni.
Obok mnie była jedna mała przyczepa kempingowa, w której wpierw mieszkał Niemiec a potem Czech. Ale nie jestem w stanie powiedzieć na jakiej to zasadzie działa. Nie zwracałem uwagi na przyczepy.
Na Skypa ani gadu gadu nie pogadamy bo nie umiem się z tym obchodzić.
Został tylko mail.
Z pozdrowieniami
Adam
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 06.02.2005 19:23

aSi napisał(a):Nie mam dokladnej mapy Hwaru i prosze Cie moze mi podpowiesz w ktorym miejscu jest ta Jagodna ,moze namiar internetowy jakas stronke.Moze wiesz czy mozna zakwaterowac sie w ich przyczepach a moze wiesz ktory kamping wypozycza przyczepy. Moze porozmawiamy na Skypa lub gadu gadu,aby nie nudzic Forumowiczow. Petris
Faktycznie podałem zły adres gdzie można zdobyć mapę Hvaru
www.bezdroza.com - to jest poprawny.
Na tej stronie klikniesz na mapy a potem w wyszukiwarce Hvar.
Na okładce będzie jacht. Mapa kosztuje 21 zł. i przysyłają ją w ciągu kilku dni.
Obok mnie była jedna mała przyczepa kempingowa, w której wpierw mieszkał Niemiec a potem Czech. Ale nie jestem w stanie powiedzieć na jakiej to zasadzie działa. Nie zwracałem uwagi na przyczepy.
Na Skypa ani gadu gadu nie pogadamy bo nie umiem się z tym obchodzić.
Został tylko mail.
Z pozdrowieniami
Adam
[/quote]

Dzieki moze masz namiar na ich strone internetowa moze na poczte,telefon? Pozdrowienia Petris

Gadu gadu i Skyp -jak masz mikrofon mozna rozmawiac.Po prostu sciagasz z internetu i tam masz wszystko opisane,a bardzo potrzebne w kontaktach. Petris
urbandi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbandi » 09.03.2005 18:40

Z zaciekawieniem czytam opinie na temat campingu ponieważ również zamierzam wraz z rodzinką i znajomymi wybrać się na Hvar na camp LILI. Mam w związku z tym pytanka:
1.Czy samochody można parkowac przy namiotach?
2.Czy ogólnie na kampingu jest trochę wolnej przestrzeni, aby np dzieci mogły swobodnie biegać , grac w piłke itp.
3. Biorę ze soba deskę windsurfingową w związku z tym czy sa warunki do śmigania na desce, mam na myśli, czy można deske swobodnie znieść do plaży,
4. Czy można mieć swój grill przy namiocie?
5. Czy znajduje sie jakiś sklep w pobliżu na bieżace zakupki (chleb itp)
góry dzięki za odpowiedź!
jarwoj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarwoj » 09.03.2005 20:39

Odpowiadam na pytania.
Odp. 1 - można parkować, ale miejsca mało.
Odp. 2 - można swobodnie biegać, ale grać w piłkę to nie.
Odp. 3 - deskę można znieść swobodnie, podczas mojego pobytu nie wiało tak aby pływać na desce, deskowiczów nie widziałem.
Odp. 4 - raczej tak, ja widziałem.
Odp. 5 - na campingu kupisz chleb i wino, cebulę, pomidory, arbuzy, może masło, a inne "jutro". Sklepik jest raczej symboliczny, trzeba dojechać do Sv. Nedjelji.
urbandi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbandi » 09.03.2005 20:52

:D Dzięki za błyskawiczną odpowiedź dla JARWOŁA.
Pozdrawiam wszystkich i do spotkania na "LILI"
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 10.03.2005 22:02

Jarwoj ma rację.
Z deską to raczej problem, bo nie jest to chyba dobre miejsce. Poleciłabym raczej Korculę, wiem że tam deskarze jeżdżą.

A kemp jest naprawdę warty polecenia :)
urbandi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbandi » 10.03.2005 23:01

A niech tam, dzisiaj po spotkaniu ze znajomymi zapadła "klamka" ,jedziemy najpierw na "lili" ( 10 dni mogę pomęczyć się z deską-bez deski) potem "Rudine" w Orasacu ( swoją drogą polecam camp RUDINE!!!rewelacja!!!--nie będę się rozpisywał na jego temat, bo jak widzę na forum wiele juz o nim powiedziano-jak ktoś ma pytania to służę info- adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
Pozdrawiam i dzięki za info. dla wszystkich
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 11.03.2005 20:16

Byłam na Rudine..... również polecam!
Ale Lilli jest fajnieszy
urbandi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbandi » 12.03.2005 16:43

Czy ktoś może mi przesłać parę fotek z campingu LILI. Tak aby widac było plażę i sam camping. Szukałem w inter ale chciałbym mieć pełen obraz tego kampingu (ciekawość mnie zżera :D )

Pytanko do Ally:
Możesz podać mi dlaczego oceniasz LILI jako lepszy od RUDINE??Mam na myśli Plaża?Ludzie?,teren?wyposażenie?okolice?
pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
violonczela
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) violonczela » 12.03.2005 20:42

W tym wątku były zamieszczone zdjęcia z campingu Lili:

forum/viewtopic.php?t=3877&postdays=0&postorder=asc&highlight=lili&start=0

Pozdrawiam
urbandi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbandi » 12.03.2005 22:20

Dzieki Violonczela! :) Dowiedziałem się i napatrzyłem dowoli. Pozdrawiam..
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

KEMP LILI - JAGODNA ( HVAR)'2004 - byłam, wróciłam, piszę... - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone