Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kemp Grebisce

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
slian
Turysta
Kemp Grebisce

Nieprzeczytany postnapisał(a) slian » 31.05.2006 08:29

Kemping grebisce jest na wysokim poziomie, zdjęcia ze stronki nie ukazują jego wszystkich zalet!!!Plaza jest piaszczysta i na odcinku200m jest płytko, więc dla dzieci idealnie.Dla lubiacych "morską głębinę" jest miejsce na skałach, gdzie mozna nurkować. Oczywiście są 3 małe knajpki, gdzie mozna coś przekąsić i napić sie piwa, kawy, drinka...
Na czesci piaszczystej mozna grać w siatkówke wodną i plazową. Jest tez możliwość wypożyczenia leżaków.Dojscie do Jelsy trwa ok. 20-25min.Własciciele kempingu są bardzo goscinni, pozytywnie nastawieni i zapewniaja rodzinną admosferę. W recepcji można zrobic podstawowe zakupy (warzywa,owoce ,sery pieczywo,nabiał)-wszystko swieże, dostawa codziennie rano. Piwo jest lane a wino swojskie i przepyszne (białe i czerwone)Szef kempu- Drinkowicz wieczorami serwuje przepyszne jedzenie z grilla (ryby,owoce morze,jagnięcine itp) -pychota!
yeti33
Odkrywca
camping grebisce.

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 05.06.2006 18:22

Gdzie znajduje sie ten camp. Grebisce?
slian
Turysta
Re: camping grebisce.

Nieprzeczytany postnapisał(a) slian » 06.06.2006 08:33

[quote=
"yeti33"]Gdzie znajduje sie ten camp. Grebisce?[/quote]
jest to wyspa hvar miejscowość jelsa WWW.grebisce.hr
munia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) munia » 15.06.2006 21:31

czy na ten camp można przyjechać z czworonogiem ? Na stronkach nie ma odpowiednich informacji dot. zwierzaków

pozdrawiam
slian
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slian » 16.06.2006 12:33

munia napisał(a):czy na ten camp można przyjechać z czworonogiem ? Na stronkach nie ma odpowiednich informacji dot. zwierzaków

pozdrawiam
Raczej tak inni turysci byli tam z psami!!
munia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) munia » 16.06.2006 21:36

serdeczne dzięki za info

pozdrowionko - Munia
mayorbien
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mayorbien » 09.11.2009 13:30

Ma ktość z tego campingu zdjęcia ale bungalo albo domków ? bo na stronie są zdjęcia kampingu ale domki słąbo widać.
marcinos75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinos75 » 19.08.2012 13:20

Czy ma ktoś może świeże informacje o kempingu ? Jakieś zdjęcia plaży , parcel ? Jeśli tak , bardzo proszę o zamieszczenie ich w tym watku :D
I-love-Cro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) I-love-Cro » 07.10.2012 20:25

Mam zdj. z sierpnia 2012, jeśli mi się uda, wkleję, jestem tutaj " nowa" :)
Jeszcze mogę dodać: camp. Dość drogi, ale dla osób z dziećmi uważam - b. dobry , zwłaszcza jeśli chodzi o kąpiele, najszersza plaża i bardzo daleko w głąb (kilkadziesiąt metrów) morza płytko, kąpielisko wytyczone bojami, poza które oczywiście można popłynąć. Pierwsza linia brzegowa na camp. była raczej pusta, bo niestety nie ma drzew i upał straszny, stał tam może jeden kamper.
Do drugiej części campingu trzeba przejść przez rzadko uczęszczaną jezdnię -ale jednak samochody tam jeżdżą i mniejszych dzieci raczej nie puściłabym tam samodzielnie.
Przy niektórych stanowiskach znajdują się małe domki, w ktorych są wc i kuchenka ( tak mi powiedziała pani w recepcji) oraz zadaszenie łączące domek z przyczepą (należącą do camp.). Przyczepy mają zimą wymieniać na nowe, gdyż te nie "trzymają poziomu" - znaczy za stare:)
Oczywiście urządzenia sanitarne OK - b.czysto.
Ja byłam na sąsiednim camp.Holiday, który nam bardziej odpowiadał ze wzgl.na bliskość morza, namiot mieliśmy w pierwszej linii , nad samym brzegiem, poza tym był większy spokój, właśnie dlatego, że zejście do morza tylko dla umiejących pływać.
Ale jeśli ktoś z dziećmi, to polecałabym Grebisce. :)
Pozdrawiam :)
I-love-Cro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) I-love-Cro » 07.10.2012 23:02

P.S.
Niestety moje zdjęcia są duże, a po zmniejszeniu mało co widać. Ew. Zainteresowanym mogę przesłać je na maila :)
marcinos75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinos75 » 25.10.2012 21:06

Jestem zainteresowana zdjęciami :D mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

dzięki !!!

Powrót do Kempingi

Kemp Grebisce
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone