muszę dołączyć do tej relacji
Trogir i targ też tam robiliśmy zakupy dobrze powspominać
Jozzy22 napisał(a):Jak najbardziej dołączam do relacji.Czytam co się da by móc wszystkich zainteresowanych uraczyć swoją relacją z dziewiczej podróży do Chorwacji
daniel2210 napisał(a):Witam ja również przyłączam się do relacji i mam pytanie gdzie w okolicach Kastel Novi jest najbliższy market np. LIDL. Wybieram się tam 5 lipca
eltori napisał(a):daniel2210 napisał(a):Witam ja również przyłączam się do relacji i mam pytanie gdzie w okolicach Kastel Novi jest najbliższy market np. LIDL. Wybieram się tam 5 lipca
Hej, najbliższego Lidla masz jadąc od Kastela Novego w stronę Trogiru dolną drogą i na skrzyżowaniu z kierunkowskazem Trogir nie kierować się na Trogir tylko w prawo (nasze polskie prawo) w stronę Splitu. A jadąc górną drogą z Kastelu Novego jedziesz w stronę Trogiru i Lidla masz po drodze.
Jeżeli pojedziesz z Kastelu Novego dolną drogą w stronę Splitu to po drodze będziesz miał Getro (takie nasze Makro) - po lewej stronie, a jadąc dalej za Kastelem Sucuracem, po prawej będzie taki duży market - nie pamiętam nazwy, ale tam jest wszystko i galeria i taki niby Jysk i hala i BricoMarche. Może pomogłam trochę.
lidziasc napisał(a):Witam od 4.08 będe w kastel Stafilic.Jest to nasza pierwsza wyprawa na Chorwację więc chłonę wszystkie informacje na ten temat
Czekam z niecierpliwością na kontynuację relacji z podróży
Mam nadzieję ze dokonałam dobrego wyboru ?/
bulkowski napisał(a):Witam!
Widzę że macie psa, ja wybieram się do Kastel Stari z moim pupilem i zastanawialem sie czy są gdzieś w pobliżu specjalne plaże dla psów, a może macie jakąś ciekawą miejscówkę na kąpiel z psem?
Pozdrawiam!!
sam_fischer napisał(a):Ja cię kręcę, jedziemy 27.07 do tego samego domu! Petar Dobric, tak? Czekam na dalszy ciąg i opinię o zakwaterowaniu.
Powrót do Nasze relacje z podróży