Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kastel Novi 15.06-22.06.2013

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
eagler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eagler » 18.06.2013 16:53

muszę dołączyć do tej relacji
Trogir i targ też tam robiliśmy zakupy dobrze powspominać
daniel2210
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) daniel2210 » 23.06.2013 09:28

Witam ja również przyłączam się do relacji i mam pytanie gdzie w okolicach Kastel Novi jest najbliższy market np. LIDL. Wybieram się tam 5 lipca
Jozzy22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jozzy22 » 23.06.2013 09:50

Jak najbardziej dołączam do relacji.Czytam co się da by móc wszystkich zainteresowanych uraczyć swoją relacją z dziewiczej podróży do Chorwacji
Etosote
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Etosote » 23.06.2013 16:58

Rowniez zasiadam i czekam na c.d.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 24.06.2013 09:04

I ja popatrzę na te Kastele.. :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.06.2013 09:15

Jozzy22 napisał(a):Jak najbardziej dołączam do relacji.Czytam co się da by móc wszystkich zainteresowanych uraczyć swoją relacją z dziewiczej podróży do Chorwacji

W tej relacji przysiadam obok Ciebie, czakając na dziewiczą :lol:
sam_fischer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sam_fischer » 24.06.2013 09:54

Ja cię kręcę, jedziemy 27.07 do tego samego domu! Petar Dobric, tak? Czekam na dalszy ciąg i opinię o zakwaterowaniu.
kacper-mb
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kacper-mb » 24.06.2013 12:57

Witam.

Przycupnę i ja. Poczekam i z miłą chęcią poczytam Wasze wspomnienia. Mam nadzieję, że wspomnienia z Chorwacji z tego roku jeszcze przede mną. Pozdrawiam
eltori
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) eltori » 26.06.2013 21:31

daniel2210 napisał(a):Witam ja również przyłączam się do relacji i mam pytanie gdzie w okolicach Kastel Novi jest najbliższy market np. LIDL. Wybieram się tam 5 lipca

Hej, najbliższego Lidla masz jadąc od Kastela Novego w stronę Trogiru dolną drogą i na skrzyżowaniu z kierunkowskazem Trogir nie kierować się na Trogir tylko w prawo (nasze polskie prawo) w stronę Splitu. A jadąc górną drogą z Kastelu Novego jedziesz w stronę Trogiru i Lidla masz po drodze.
Jeżeli pojedziesz z Kastelu Novego dolną drogą w stronę Splitu to po drodze będziesz miał Getro (takie nasze Makro) - po lewej stronie, a jadąc dalej za Kastelem Sucuracem, po prawej będzie taki duży market - nie pamiętam nazwy, ale tam jest wszystko i galeria i taki niby Jysk i hala i BricoMarche. Może pomogłam trochę.
daniel2210
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) daniel2210 » 27.06.2013 18:16

eltori napisał(a):
daniel2210 napisał(a):Witam ja również przyłączam się do relacji i mam pytanie gdzie w okolicach Kastel Novi jest najbliższy market np. LIDL. Wybieram się tam 5 lipca

Hej, najbliższego Lidla masz jadąc od Kastela Novego w stronę Trogiru dolną drogą i na skrzyżowaniu z kierunkowskazem Trogir nie kierować się na Trogir tylko w prawo (nasze polskie prawo) w stronę Splitu. A jadąc górną drogą z Kastelu Novego jedziesz w stronę Trogiru i Lidla masz po drodze.
Jeżeli pojedziesz z Kastelu Novego dolną drogą w stronę Splitu to po drodze będziesz miał Getro (takie nasze Makro) - po lewej stronie, a jadąc dalej za Kastelem Sucuracem, po prawej będzie taki duży market - nie pamiętam nazwy, ale tam jest wszystko i galeria i taki niby Jysk i hala i BricoMarche. Może pomogłam trochę.

Oczywiście że pomogłaś dziękuję bardzo i pozdrawiam.
lidziasc
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lidziasc » 02.07.2013 07:59

Witam od 4.08 będe w kastel Stafilic.Jest to nasza pierwsza wyprawa na Chorwację więc chłonę wszystkie informacje na ten temat :)
Czekam z niecierpliwością na kontynuację relacji z podróży :)
Mam nadzieję ze dokonałam dobrego wyboru ?/ :)
eltori
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) eltori » 03.07.2013 21:40

lidziasc napisał(a):Witam od 4.08 będe w kastel Stafilic.Jest to nasza pierwsza wyprawa na Chorwację więc chłonę wszystkie informacje na ten temat :)
Czekam z niecierpliwością na kontynuację relacji z podróży :)
Mam nadzieję ze dokonałam dobrego wyboru ?/ :)

No pewnie, że dobrego wyboru dokonałaś! Ja jeżdżę z rodzinką od paru lat właśnie do Stafilica i uważam, że ten zakątek Cro jest wspaniały. Same plusy... Też tam będę tylko, że od 12.08. Pozdrav!!!
bulkowski
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bulkowski » 06.07.2013 12:02

Witam!
Widzę że macie psa, ja wybieram się do Kastel Stari z moim pupilem i zastanawialem sie czy są gdzieś w pobliżu specjalne plaże dla psów, a może macie jakąś ciekawą miejscówkę na kąpiel z psem?

Pozdrawiam!!
eltori
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) eltori » 06.07.2013 21:19

bulkowski napisał(a):Witam!
Widzę że macie psa, ja wybieram się do Kastel Stari z moim pupilem i zastanawialem sie czy są gdzieś w pobliżu specjalne plaże dla psów, a może macie jakąś ciekawą miejscówkę na kąpiel z psem?

Pozdrawiam!!

Byłam kilka razy w Chorwacji, ale nie widziałam plaż przeznaczonych dla psów. W zeszłym roku widziałam Niemców, którzy przewozili psy w takiej specjalnej przyczepce rowerowej (taka podobna jak dla dzieci) - super sprawa. Oni po prostu zatrzymywali się z boku plaży - w Stafilicu - tak patrząc w stronę morza to po prawej stronie - przy takich kamieniach i tam ich pieski się kąpały. Nikt im nigdy nie zwrócił uwagi. Z tym, że to było zawsze późnym popołudniem i wtedy było już mało ludzi. Pzdrv
eltori
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) eltori » 06.07.2013 21:37

sam_fischer napisał(a):Ja cię kręcę, jedziemy 27.07 do tego samego domu! Petar Dobric, tak? Czekam na dalszy ciąg i opinię o zakwaterowaniu.

A ja mam prośbę, to znaczy czy mogę mieć prośbę? Gdybyście byli przypadkiem na jakiejś wycieczce w Hotelu Resniku (to taki słynny kastelański hotel z czasów naszego PRL), wycieczka szczerze mówiąc nic nie wnosząca, ale my na przykład chodziliśmy tam z córką na kawałek piaszczystej plaży, albo na dancingi (no to jeszcze przed córką). No dobra do rzeczy. Gdybyście przypadkiem tam byli, to proszę zerknijcie przy recepcji, czy są jakieś ogłoszenia o organizowaniu wycieczek przez polskie biura podróży, albo dla Polaków (typu do Dubrownika, wodospady Krka). Będę wdzięczna za informację zwrotną. My wylatujemy 12.08 i lecimy ze znajomymi, którzy nigdy jeszcze nie byli w Cro i tak trochę chcą pozwiedzać, ale raczej nie na własną rękę. A znów my jesteśmy uziemieni, bo lecimy z naszą 15 m-czną córką. Pzdrv
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Kastel Novi 15.06-22.06.2013 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone