Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Karty płatnicze na ternie Chorwacji

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 13.07.2005 20:40

Witam wszystkich.
Czy ma ktoś pojęcie jakie karty bankowe w CRO sa akceptowane najczesciej a jakie wcale?
Mam Diners Cluba i nim chce placic w "CPN-nie" ,problem w tym ,ze nie mam info czy jest on tam akceptowany..
Chetnie wyslucham (i zapewne nie tylko ja ) przygod dot. problemow z kartami.
Pozdrawiam.
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 13.07.2005 21:45

Karty Diners zawitały już do naszego kraju, i są wydawane przez nasze banki. Niestety bardzo wysokie opłaty za wydanie karty powodują, ze nie ma co liczyć na rychłą popularyzację tych kart. A szkoda, bo karty Diners Club wydają się być świetnym wyborem dla osób zarabiających powyżej 10 tys. zł miesięcznie.

Takie informacje powinien ci dostarczyć twój bank.Bogaczu. :wink:
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 14.07.2005 07:31

PROT---chyba troszke mnie nie zrozumiales..wiem jak uzywac i jak wykorzstac atuty tej karty w UE i USA ,na lotnisku itp. Nie mialem jednak mozlliwosci skorzystac z niej w CRO. W Dinersie mam bezplatne ubezpieczenie i assistance kiedy zaplace za paliwo.A ze jade autem ,to chcialbym uzyskac wiedze ,czy w CRO jest ona
popularna jak np. VISA czy MC.
pozdrawiam

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone