renik33 napisał(a):Z Pirovac też będzie kartka
Powrotu do zdrowia kochana Dominiczko
małymi kroczkami ale jest nadzieja ...
innej opcji nie ma jak ta że .....
musi wyzdrowieć !!!!!!
Serdecznie Dziękujemy
Pozdrawiamy
Olusiaaa19 napisał(a):Witajcie Cro.maniacy
Jestem siostrą Dominisi i w jej imieniu serdecznie dziękuje za kartki.
U Dominiki następuje poprawa guz zaczoł nam się zmniejszać , to sprawia , że Dominika czuje się lepiej .
Wasze kartki strasznie dużo radości dały Domci i na jej buźce zawsze gości uśmiech . Chociaż od pewnego czasu nic do Dominiczki nie przychodzi i wtedy ma smutna minkę więc miałbym ogromna prośbę do Was czy znów moglibyście zrobić Domci mała niespodziankę aby kartki pojawiały się w skrzynce ? Również przesyłam wam kilka zdjęć Dominisi i jej prac które robiła w domku i podczas pobytu w szpitalu .
Pozdrawiam
JackDaniels;) napisał(a):Olusiaaa19 napisał(a):Witajcie Cro.maniacy
Jestem siostrą Dominisi i w jej imieniu serdecznie dziękuje za kartki.
U Dominiki następuje poprawa guz zaczoł nam się zmniejszać , to sprawia , że Dominika czuje się lepiej .
Wasze kartki strasznie dużo radości dały Domci i na jej buźce zawsze gości uśmiech . Chociaż od pewnego czasu nic do Dominiczki nie przychodzi i wtedy ma smutna minkę więc miałbym ogromna prośbę do Was czy znów moglibyście zrobić Domci mała niespodziankę aby kartki pojawiały się w skrzynce ? Również przesyłam wam kilka zdjęć Dominisi i jej prac które robiła w domku i podczas pobytu w szpitalu .
Pozdrawiam
mówisz, masz startuję po kartkę albo nie, córcia zrobi własnoręcznie
pozdrawiam
Jolanda napisał(a):jej stan diametralnie się zmienił
z każdą minutą jest coraz słabsza
lekarze robią co mogą ale ten przeciwnik z którym przyszło się jej zmierzyć jest silniejszy.... tym razem uderzył z większą siłą z jeszcze większym impetem
Rodzina na dniach ma podjąć decyzję czy dalsze leczenie ma się odbywać w hospicjum....
Jola
mervik napisał(a):Jolanda napisał(a):jej stan diametralnie się zmienił
z każdą minutą jest coraz słabsza
lekarze robią co mogą ale ten przeciwnik z którym przyszło się jej zmierzyć jest silniejszy.... tym razem uderzył z większą siłą z jeszcze większym impetem
Rodzina na dniach ma podjąć decyzję czy dalsze leczenie ma się odbywać w hospicjum....
Jola
To co piszesz aż serce ściska
JackDaniels;) napisał(a):Jesteśmy z Wami, trzymamy kciuki i wierzymy że będzie dobrze, bo musi być dobrze kartka pójdzie nie jedna z wielkim serduchem od całej mojej rodziny i znajomych jeśli coś potrzeba oprócz kartek pisz na priva życzymy dużo zdrówka