Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Karta Sam Card czy jest obowiązkowa?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mniszek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniszek » 17.01.2011 21:07

Witam. Jestem nowa na forum. Mam pytanie do osób będących na campingu BiVillage. Zamówiłam namiot z vacansoleil i na fakturze dopisane mam dodatkowo płatną opcję zwaną Sam Card - z tego co wiem jest to jakaś karta zniżkowa na animacje. Mnie ona nie interesuje więc mam pytanie, czy muszę ją obowiązkowo wykupić? Dziekuję za odpowiedzi.
LABUZKA
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LABUZKA » 02.01.2012 12:48

Podobno nie trzeba opłacac karty,ale spróbuj zadzwonic do vacansoleil
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.01.2012 13:03

LABUZKA napisał(a):Podobno nie trzeba opłacac karty,ale spróbuj zadzwonic do vacansoleil

Myślę, że odpowiedz już zna. W końcu minął rok. :wink:
Mniszek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniszek » 12.01.2012 16:59

:lol: Znam znam... I już wiem, że nie jest płatna obowiązkowo mimo, że pisze na fakturze jak dostaje sie z Vacansa - jako dodatkowa opłata.
LABUZKA
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LABUZKA » 19.01.2012 16:09

:D o kurcze ale jestem rozgarnięta nie spojrzałam na datę,a możesz coś powiedziec o kempingu więcej niż to co na stronie vacansoleil ,jedziemy na koniec sierpnia więc każda rada na temat tego kempingu mile widziana
Mniszek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniszek » 20.01.2012 20:33

Nam się osobiście camping bardzo podobał. Byliśmy pod namiotami, które są pod drzewami więc był bardzo przyjemny cień. Namioty są po prawej stronie campingu, niedaleko jednego z basenów w części, gdzie były namioty Selectcampu i innych firm. Baseny bardzo fajne, codziennie aerobik. Sanitariaty czyściutkie. Camping zadbany, wieczorem fajne animacje dla dzieci i dorosłych. Plaża niedaleko ok. 5 min, czysta kamienisto-żwirkowa. Przy plaży restauracja z muzyką na żywo. Z plaży ok. 20 min spacerkiem do Fazany.
LABUZKA
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LABUZKA » 24.01.2012 14:14

Dziękuje Mniszku za pomoc :papa:

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone