heza napisał(a):Majeczka, a dlaczego mam się ustawić w odpowiedniej bramce?
Stoję do tej, w której płacę gotówką i daje gościowi w okienku kartę i żaden problem z zapłaceniem. Tak wracałem dwa dni temu.
Pozdrówko
aga79 napisał(a):Czy orientujecie się czy na bramkach w Chorwacji mozna płacic kartą? Chodzi mi przede wszystkim o bramki w Zagrzebiu i Zadarze.
aga79
Globtroter
hepik napisał(a):aga79 napisał(a):Czy orientujecie się czy na bramkach w Chorwacji mozna płacic kartą? Chodzi mi przede wszystkim o bramki w Zagrzebiu i Zadarze.aga79
Globtroter
Trzy lata na forum-podziwiam
aga79 napisał(a):jechałam trasa przez Bośnie kilkakrotnie (przez Sarajevo-Mostar) jest to najkrótsza droga Lublin - Dubrovnik...niestety nie najszybsza na początku lipca byliśmy w Dubrovniku...
w jedną stronę jechalśmy trasą Lublin-Budapeszt-Sarajevo-Mostar-Dubrovnik 1400km w 21h (w Bośni dużo patroli z radarem )
w drugą stronę trasą Dubrovnik-Makarska i dalej autostradą przez Zagrzeb i Budapeszt 1560km 17h
Trasa przez Bośnię jest bardzo malownicza i przynajmniej raz warto ją zaliczyć, ale jesli chcesz zaoszczędfzic czas polecam droge autostradą.
Bezpieczeństwo 100%
sysgone napisał(a):czy te bramki automatyczne, to te z oznaczeniem ENC? (czy coś podobnego?)
Janusz Bajcer napisał(a):hepik napisał(a):aga79 napisał(a):Czy orientujecie się czy na bramkach w Chorwacji mozna płacic kartą? Chodzi mi przede wszystkim o bramki w Zagrzebiu i Zadarze.aga79
Globtroter
Trzy lata na forum-podziwiamaga79 napisał(a):jechałam trasa przez Bośnie kilkakrotnie (przez Sarajevo-Mostar) jest to najkrótsza droga Lublin - Dubrovnik...niestety nie najszybsza na początku lipca byliśmy w Dubrovniku...
w jedną stronę jechalśmy trasą Lublin-Budapeszt-Sarajevo-Mostar-Dubrovnik 1400km w 21h (w Bośni dużo patroli z radarem )
w drugą stronę trasą Dubrovnik-Makarska i dalej autostradą przez Zagrzeb i Budapeszt 1560km 17h
Trasa przez Bośnię jest bardzo malownicza i przynajmniej raz warto ją zaliczyć, ale jesli chcesz zaoszczędfzic czas polecam droge autostradą.
Bezpieczeństwo 100%
W Chorwacji kilka razy Aga była , w tym roku jechała autostradą
Też podziwiam, ze o to pyta
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi