coglin napisał(a):Haweł napisał(a):Potwierdzam,klopoty z Visa iPKO na niektorych bramkach i Mastercard Alior tez byly problemy...wrocilem do CRO po 5 latach i wczesniej nie bylo takich jaj z kartami...
Na których bramkach były problemy z Mastercard Aliora?
grubybb napisał(a):Revolut zbliżeniowo bez problemów:)
O&M napisał(a):Czy w tym roku są jakieś problemy z płaceniem kartami PKO BP na bramkach w Chorwacji? W zeszłym roku przeglądając forum pożyczylem awaryjnie kartę innego banku i faktycznie moja i żony karty debetowe pko bp nie działały na bramkach. W poprzednich latach nigdy takiej sytuacji nie mieliśmy.
toto83 napisał(a):Witam.
Z których bramek należy korzystać aby płacić zblizeniowo wirtualna karta zen.com (odpowiednik revolta) jadąc od Węgier Letane w kierunku Splitu
Banzu napisał(a):Chris_M napisał(a):ruwado napisał(a):To tez jakieś wyjście w przypadku korka na Lućko
A nie prościej wyrobić sobie kartę Revolut i nie mieć żadnych problemów, a w dodatku mieć kuny (korony, forinty itp.) po lepszym kursie niż bandycki kurs bankowy?
Mam dwa konta bankowe i pare walutowych czy rzeczywiście ten revolut jest tak dobry ? Z racji ze jest środa pewnie karta do piątku by mi nie przyszła ? Jest możliwość podpięcia wirtualnej karty do telefonu i płatność w taki sposób ?
stew666 napisał(a):toto83 napisał(a):Witam.
Z których bramek należy korzystać aby płacić zblizeniowo wirtualna karta zen.com (odpowiednik revolta) jadąc od Węgier Letane w kierunku Splitu
Podłączam sie pod pytanie, mnie interesuje płatność zbliżeniowa NFC Revolut (karta wirtualna).
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi