trajano napisał(a):A czy można bez problemu kupić ENC? Ja jadę w sierpniu i chce zakupić to urządzono zaraz po przekroczeniu granicy w Letenye
Poczytaj ten wątek: gdzie-kupic-urzadzenie-enc-szybki-przejazd-przez-bramki-t54918.html
trajano napisał(a):A czy można bez problemu kupić ENC? Ja jadę w sierpniu i chce zakupić to urządzono zaraz po przekroczeniu granicy w Letenye
aegean11 napisał(a):Przerabiałem to dwa razy w tym roku nie mając pojęcia, że w tym miejscu karty PKO BP są...dyskryminowane.ruwado napisał(a):To tez jakieś wyjście w przypadku korka na Lućko
Chris_M napisał(a):ruwado napisał(a):To tez jakieś wyjście w przypadku korka na Lućko
A nie prościej wyrobić sobie kartę Revolut i nie mieć żadnych problemów, a w dodatku mieć kuny (korony, forinty itp.) po lepszym kursie niż bandycki kurs bankowy?
Banzu napisał(a):Mam dwa konta bankowe i pare walutowych czy rzeczywiście ten revolut jest tak dobry ?
Z racji ze jest środa pewnie karta do piątku by mi nie przyszła ? Jest możliwość podpięcia wirtualnej karty do telefonu i płatność w taki sposób ?
Właśnie tam, w tamtą stronę (po pierwszym odcinku) i w drodze powrotnej przed ZG.Janusz Bajcer napisał(a):aegean11 napisał(a):Przerabiałem to dwa razy w tym roku nie mając pojęcia, że w tym miejscu karty PKO BP są...dyskryminowane.ruwado napisał(a):To tez jakieś wyjście w przypadku korka na Lućko
Dwa razy, to znaczy gdzie.
Bo chyba nie na wyjeździe z Zagrzebia w kierunku Splitu.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi