de Zoo napisał(a):Jakiś czas nie podróżowałem po Cro, czy różnica w oczekiwaniu na przejazd pomiędzy bramkami cash vs card nadal jest tak duża?
dids76 napisał(a):de Zoo napisał(a):Jakiś czas nie podróżowałem po Cro, czy różnica w oczekiwaniu na przejazd pomiędzy bramkami cash vs card nadal jest tak duża?
Przy dużym natężeniu ruchu korek do bramek "gotówkowych" sięga do zjazdu na bramki "karciane", czyli jest kilka kilometrów różnicy
fly napisał(a):Cze!
...im dłużej się obawiają tym lepiej dla mnie (nas ) więc nie ma co przekonywać, ale widziałem też kierowców którzy wjeżdżali na autostradę pasem ENC trzymając telefon przy szybie...?
...wie ktoś coś na ten temat?
pozdro
fly
wikol napisał(a):Od wielu lat zastanawiam się jak to jest że w dobie kart płatniczych itd ludzie decydują się stać tyle czasu by zapłacić gotówką za bramki....czyżby ogarniał ich stres że karta nie zadziała ?
wikol napisał(a):Od wielu lat zastanawiam się jak to jest że w dobie kart płatniczych itd ludzie decydują się stać tyle czasu by zapłacić gotówką za bramki....czyżby ogarniał ich stres że karta nie zadziała ?
bupalus napisał(a):wikol napisał(a):Od wielu lat zastanawiam się jak to jest że w dobie kart płatniczych itd ludzie decydują się stać tyle czasu by zapłacić gotówką za bramki....czyżby ogarniał ich stres że karta nie zadziała ?
Zaobserwowałem inna ciekawostkę, trzy bramki otwarte, w jednej jeden samochód, w drugiej dwa,trzecia pusta. Przede mną jedzie Polak i Niemiec, ja trzeci. Żaden nie podjedzie do pustej bramki, i ja też mam wątpliwości. Podjechałem jednak podalem kartę wszystko w porządku. Boimy się być pierwszym, nie wiem psychologiem nie jestem
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi