Janusz Bajcer napisał(a):Ale który to kilometr - nie wiem
Gdzieś ktoś napisał, że jakieś 4 km. przed. . Ale można obliczyć na GM. No i być czujnym.
nowy100 napisał(a):EDIT, w sumie co za problem przelecieć sobie "strit wiu"
mac30 napisał(a):Podpowiedzcie proszę jadąc od strony Węgier w kierunku Splitu ile razy będę musiał pobierać bilecik? Pierwszy w Gorican a co dalej? Jadę aż do miejsca docelowego czy po drodze gdzieś muszę płacić i pobrać kolejny bilet?
Rozumiem, że do pobrania bileciku jest jedna kolejka?
mac30 napisał(a):Podpowiedzcie proszę jadąc od strony Węgier w kierunku Splitu ile razy będę musiał pobierać bilecik? Pierwszy w Gorican a co dalej? Jadę aż do miejsca docelowego czy po drodze gdzieś muszę płacić i pobrać kolejny bilet?
slawekkg napisał(a):Ja pojechalem wczoraj na zwykle bramki i tez mozna placic karta. Pozdrawiam
Nicolae napisał(a):mac30 napisał(a):Podpowiedzcie proszę jadąc od strony Węgier w kierunku Splitu ile razy będę musiał pobierać bilecik? Pierwszy w Gorican a co dalej? Jadę aż do miejsca docelowego czy po drodze gdzieś muszę płacić i pobrać kolejny bilet?
tommy199 napisał(a):witam a jaka waluta placicie jaka karta?
bo ja mam karte euro i nie wiem czy placic zlotowkową czy euro sobie wczesniej wplacic w polsce na karte walutową?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi