guniak napisał(a):Zastanawiam sie czy jest ważny kierunek wkładania karty i kwitka?
Jest ważny , są obrazki jak włożysz odwrotnie to wyrzuca .
iluzja4 napisał(a):Ja już wróciłem, było rewelacyjnie, dzięki wielkie za informację odnośnie bramek, sprawdziły się w 100%, 36 i 146 kun, jedyny mankament to wyczytałem gdzieś na forum że najlepiej mieć euro i spokojnie można tam kupować bo ceny bardzo podobne, jak się okazało na miejscu, większość a właściwie wszystkie sklepy, bary itp najlepiej płacić w kunach, przynajmniej u mnie nie było przelicznika, tylko kuny, i co do cen, to dość duże bo np. cola 2L kosztuje na nasze ok. 8zł, czyli u nas na stacji benzynowej można kupić taniej niż tam w sklepie normalnym. I jeśli ktoś jedzie autem to namawiam z całych sił, wykupcie sobie dodatkowe ubezpieczenie na auto assistance o ile obejmuje lawetę z polski, bo ja miałem pecha, wracając ujechałem 250km, i na 1000km do domu padł mi silnik, i musiałem ściągać lawetkę z polski, plus teraz naprawa silnika, co będzie sporym kosztem. W razie pytań, proszę zadawać, coś zawsze mogę powiedzieć o ile będę wiedział. Pozdrawiam.
kodens79 napisał(a):goły napisał(a):Jechał ktoś w ostatnim czasie w okolice PAGu i jest w stanie napisać ile wychodzi za przejazd autostradami ?
Z moich wyliczeń wychodzi mi 166 kun tyle powinieneś zapłacić za autostrady .
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi