goły napisał(a): jeśli ktoś może niech napisze ile musimy nabić PLN na takie karty żeby wystarczyło na autostrady jadąc na PAG
Tutaj masz mapkę http://map.hak.hr/ z prawej strony planer z kalkulacją opłat.
goły napisał(a): jeśli ktoś może niech napisze ile musimy nabić PLN na takie karty żeby wystarczyło na autostrady jadąc na PAG
goły napisał(a):Witam wszystkich serdecznie. Jutro po raz pierwszy ze znajomymi lecimy na Chorwację i proszę o pomoc Was szanownych forumowiczów o pomoc w jednej kwestii. Dzięki Wam postanowiłem że nasza wycieczka będzie na bramkach płacić kartami i tu moja prośba- jeśli ktoś może niech napisze ile musimy nabić PLN na takie karty żeby wystarczyło na autostrady jadąc na PAG , oczywiście wystarczy zwykła karta bankomatowa ? z góry dziękuje za pomoc w swoim i znajomych imieniu .
lukasz1977 napisał(a):goły napisał(a):Witam wszystkich serdecznie. Jutro po raz pierwszy ze znajomymi lecimy na Chorwację i proszę o pomoc Was szanownych forumowiczów o pomoc w jednej kwestii. Dzięki Wam postanowiłem że nasza wycieczka będzie na bramkach płacić kartami i tu moja prośba- jeśli ktoś może niech napisze ile musimy nabić PLN na takie karty żeby wystarczyło na autostrady jadąc na PAG , oczywiście wystarczy zwykła karta bankomatowa ? z góry dziękuje za pomoc w swoim i znajomych imieniu .
A więc tak:
od granicy do Zagrzebia: - 42,00 HRK - ok. 24,50
od Zagrzebia do zjazdu na Trogir - 146,00 HRK - ok. 86,35
Ja tyle płaciłem 11 lipca - nie wiem gdzie zjeżdżasz na Pag - ale widzę, że bliżej więc tyle Ci powinno wystarczyć
aga_manka napisał(a):Moja rada : dobrze płacić kartą ale na wszelki wypadek mieć kuny w kieszeni , bo my trafiliśmy na awarię i musieliśmy zapłacić w Euro, z powrotem mieliśmy też podobną sytuację ale już bylismy przygotowani i mielismy odliczone kuny:)
Tak wystarczy zwykła karta bankomatowa najlepiej wypukła " wbij " 500 zł na pewno starczygoły napisał(a): Dzięki Wam postanowiłem że nasza wycieczka będzie na bramkach płacić kartami i tu moja prośba- jeśli ktoś może niech napisze ile musimy nabić PLN na takie karty żeby wystarczyło na autostrady jadąc na PAG , oczywiście wystarczy zwykła karta bankomatowa ? z góry dziękuje za pomoc w swoim i znajomych imieniu .
goły napisał(a):Czyli co zwykła karta bankomatowa posiadająca złotówki jest potrzebna tak ?
aga_manka napisał(a):KOCHAR1 napisał(a):Co jest z tym płaceniem w Euro za bramki ludzie piszą żeby mieć Kuny , czy w Euro wychodzi drożej
Chodzi o to że jak dasz np 50 Euro to on Ci wyda w kunach a jak jedziesz z powrotem do Polski to już Ci one niepotrzebne
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi