Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kartą na bramkach W Cro

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kjedi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kjedi » 15.05.2010 22:51

Kolego Darku 1,
analizując Twoje posty - chyba jesteś zboczeńcem.
To można tylko zgadywać.
Ale jesteś na pewno kretynem ponieważ nie znasz KK.
Co to KK- na podstawie Twojej wypowiedzi powinienieś usłysześ zarzut, co najmniej zniesławienia, o ile nie więcej. Za publiczny zarzut, że ktoś ukradł karty (bez powołania się na wyrok sądowy albo inne dowody).
To ze strony formalnej.
Przegiąłeś, w tym z tymi żalami.
A powiem Ci prywatnie - patrzę na twe żałosne posty, i jak Cię spotkam to Ci tak p********** że liczenie do 100
Pozdr
Przepraszam innych za off topic
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 15.05.2010 23:23

:roll:
...............

ok..
ja płaciłam kartą kredytową zawsze i na wszystkich bramkach (po drodze do Makarskiej i drugi raz do zjazdu na Pag)i nie było problemu.
Pozdrawiam!
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.05.2010 07:00

kjedi napisał(a):Kolego Darku 1,
analizując Twoje posty - chyba jesteś zboczeńcem.
To można tylko zgadywać.
Ale jesteś na pewno kretynem ponieważ nie znasz KK.
Co to KK- na podstawie Twojej wypowiedzi powinienieś usłysześ zarzut, co najmniej zniesławienia, o ile nie więcej. Za publiczny zarzut, że ktoś ukradł karty (bez powołania się na wyrok sądowy albo inne dowody).
To ze strony formalnej.
Przegiąłeś, w tym z tymi żalami.
A powiem Ci prywatnie - patrzę na twe żałosne posty, i jak Cię spotkam to Ci tak p********** że liczenie do 100
Pozdr
Przepraszam innych za off topic

Kolego kjedi. Wiem, że nie lubisz mojej osoby bo parę razy wytknąłem ci na forum. Co do spotkania, to nie bądż taki żałosny i nie wypowiadaj się na wyrost. Życzę koledze dobrej pogody i zdrowia. Niech kolega zajmie sie swoją osobą i nie wymyśla i sugeruje na forum kto kim jest - bo to jest właśnie zniesławienie w tym przypadku mojej osoby. Moja wypowiedż do Bociana to nie zarzut ani zniesławienie. To tylko żartobliwe, stwierdzenie bez znaczenia. Gdyby miał poczucie humoru toby sie rozeszło bez echa. Nic nie poradzę, że sa na forum osoby, które reagują panicznie na jakiekolwiek uwagi innych osób. Dowidzenia kolego.
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 16.05.2010 07:32

A czy moglibyście swoje utarczki słowne przenieść do HP zamiast spamować w normalnych działach?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.05.2010 07:44

Ucinam utarczki i wychodzę z tego postu Kolego Kevlar.
new1984
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) new1984 » 16.05.2010 10:17

darek1 napisał(a):Ucinam utarczki i wychodzę z tego postu Kolego Kevlar.

Oby dotrzymał słowa.
Swoją drogą, moderatorzy chyba przysnęli trochę... No, chyba że są z Poznania i świętują. LECH!

PS - a przeprasza, sprawa toczy się tutaj
mkmb
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkmb » 17.05.2010 07:38

8O A chciałem tylko porady co robić w sytuacji awaryjnej na bramce. Jadę do Cro pierwszy raz.
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 17.05.2010 07:46

mkmb napisał(a):8O A chciałem tylko porady co robić w sytuacji awaryjnej na bramce. Jadę do Cro pierwszy raz.
Jedz i się nie martw takimi drobiazgami weź kartę bankową trochę euro do kiszeni a jak pojawi się jakiś problem to na pewno go jakoś rozwiążesz :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 17.05.2010 08:49

jasio napisał(a):
mkmb napisał(a):8O A chciałem tylko porady co robić w sytuacji awaryjnej na bramce. Jadę do Cro pierwszy raz.
Jedz i się nie martw takimi drobiazgami weź kartę bankową trochę euro do kiszeni a jak pojawi się jakiś problem to na pewno go jakoś rozwiążesz :lol:

Jak jedziecie sami to weźcie karty z różnych banków a jak jedziecie z kimś to tak jedźcie żebyście na jedna bramkę wjeżdżali jeden za drugim. W razie czego weźmiesz kartę od kumpla... Ale to sytuacje które zdarzają się niezmiernie rzadko. Nawet się tym nie przejmuj...
mkmb
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkmb » 18.05.2010 06:57

OK Tak zrobię. Nie ma się co martwić na zapas. Dzięki
Mijus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mijus » 19.05.2010 09:55

Temat fajnie się zaczął, potem było lekko nie miło a na koniec nie wiem jak to jest w sytuacji awaryjnej: 6 kart nie działa, z przodu nie ma kolegi z inną kartą --- jak w tedy cofanie, modlitwy itp
jacek1965
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek1965 » 19.05.2010 10:06

Mijus napisał(a):Temat fajnie się zaczął, potem było lekko nie miło a na koniec nie wiem jak to jest w sytuacji awaryjnej: 6 kart nie działa, z przodu nie ma kolegi z inną kartą --- jak w tedy cofanie, modlitwy itp

Wybacz ale pytanie sięga granic absurdu.
Moja propozycja poczekać. jak wyrzuciło 6 kart z rzędu to albo
a/ Ty zbankrutowałeś
b/ polskie banki zbankrutowały
c/ nie działa bramka przyjdzie ktoś z obsługi

Proponuję sobie przygotować awaryjny kartonik gdzie wtedy piszesz w kilku popularnych językach: polskim, chorwackim, angielskim i niemieckim
"jestem spłukany, zablokowało mnie na bramce proszę o wsparcie. Może przydac się gitara lub harmonijka aby wzmocnić efekt muzyką.
Mijus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mijus » 19.05.2010 12:00

Dlaczego nie może być miło, tyle jadu od razu Jacku.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 19.05.2010 12:17

Wybacz ale pytanie sięga granic absurdu.

ojej, a ja myślełm, że to żart :oops:

a tak obok:
mój znajomy płacił kartą na autobanach we Włoszech ... za późno zorientował się biedak, że raz go skroili na 200 euro ... ot i cała angdota ... ha ha ha
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 19.05.2010 12:39

Mijus napisał(a):Temat fajnie się zaczął, potem było lekko nie miło a na koniec nie wiem jak to jest w sytuacji awaryjnej: 6 kart nie działa, z przodu nie ma kolegi z inną kartą --- jak w tedy cofanie, modlitwy itp
Jest tam obsługa która takie problemy rozwiązuje :oops:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Kartą na bramkach W Cro - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone