Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego bankuBocian napisał(a):Trzy moje i trzy żony. Bank Pekao S.A.
jasio napisał(a):po co Wam 6 kart z tego samego banku
Acha , to ile jest tych systemów jak 6 kart nie zadziałałoPiotrek_B napisał(a):jasio napisał(a):po co Wam 6 kart z tego samego banku
Nie o bank chodzi a o system w którym jest dana karta
Jak jeden system ma awarię to drugi powinien zadziałać.
Jest awaria VISY to nie ma znaczenia czy masz kartę wydaną przez jeden bank czy przez kilkaset banków - żadna nie zadziała bo awarie ma VISA a nie bank, który ją wystawił
jasio napisał(a):Acha , to ile jest tych systemów jak 6 kart nie zadziałało
jasio napisał(a):Acha , to ile jest tych systemów jak 6 kart nie zadziałałoPiotrek_B napisał(a):jasio napisał(a):po co Wam 6 kart z tego samego banku
Jest awaria VISY to nie ma znaczenia czy masz kartę wydaną przez jeden bank czy przez kilkaset banków - żadna nie zadziała bo awarie ma VISA a nie bank, który ją wystawił
lukasz1977 napisał(a):jasio napisał(a):Acha , to ile jest tych systemów jak 6 kart nie zadziałałoPiotrek_B napisał(a):jasio napisał(a):po co Wam 6 kart z tego samego banku
w tym przypadku pewnie nie system miał problem a konkretny bank
dlatego najlepiej mieć wszystkie systemy ale każdy w innym banku
Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego banku
darek1 napisał(a):jasio napisał(a):Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego bankuBocian napisał(a):Trzy moje i trzy żony. Bank Pekao S.A.
Ciekawe skąd miał 6 kart - pewnie ukradł.
Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):jasio napisał(a):Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego bankuBocian napisał(a):Trzy moje i trzy żony. Bank Pekao S.A.
Teraz napisze ci już bez żadnych skrótów : pierdol się ty żałosny kutasie, forumowy pojebie. Pozdrawiam.
Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):jasio napisał(a):Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego bankuBocian napisał(a):Trzy moje i trzy żony. Bank Pekao S.A.
Teraz napisze ci już bez żadnych skrótów : pierdol się ty żałosny kutasie, forumowy pojebie. Pozdrawiam.
darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):jasio napisał(a):Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego bankuBocian napisał(a):Trzy moje i trzy żony. Bank Pekao S.A.
Wulgarność kolegi Bociana przeszła wszelkie granice. Za powiedzenie na kolegę cytuję " Byłeś palantem, jesteś palantem i do końca życia będziesz palantem" otrzymałem żółtą kartkę.
Wobec powyższego oczekuję od Administratora natychmiastowej reakcji czyli wręczenia kartki stosownego koloru. Myślę, że w tym przypadku żółta to za mało. Z poważaniem dla kolegi Bociana, kulturalny cromaniak Darek1
darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):jasio napisał(a):Bocian przepraszam za ciekawość ale po co Wam 6 kart z tego samego bankuBocian napisał(a):Trzy moje i trzy żony. Bank Pekao S.A.
Wulgarność kolegi Bociana przeszła wszelkie granice. Za powiedzenie na kolegę cytuję " Byłeś palantem, jesteś palantem i do końca życia będziesz palantem" otrzymałem żółtą kartkę.
Wobec powyższego oczekuję od Administratora natychmiastowej reakcji czyli wręczenia kartki stosownego koloru. Myślę, że w tym przypadku żółta to za mało. Z poważaniem dla kolegi Bociana, kulturalny cromaniak Darek1
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi