Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Karta MAKRO w Chorwacji - przyda się?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Arjano
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arjano » 10.07.2005 13:45

Witam !

Czy w Chorwacji są sklepy - hurtownie sieci Makro? I czy polskakarta działa u nich? Czy takim sklepem jest może Getro ?

Brać kartę Makro do cro?
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 10.07.2005 16:12

Arjano napisał(a):Brać kartę Makro do cro?

Możesz zostawić. Makro (Metro) jeszcze nie dotarło do Hr.
Pzdr
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 10.07.2005 20:08

Nasze karty Makro są nieważne na Słowacji - tak mi tam powiedziano (Nitra). Czy ktoś może napisać jak jest w innych krajach?
grzegorztttt
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzegorztttt » 10.07.2005 20:53

liwan napisał(a):Nasze karty Makro są nieważne na Słowacji - tak mi tam powiedziano (Nitra). Czy ktoś może napisać jak jest w innych krajach?

Ja korzystałem z dwa lata temu z karty w Czechach.Musiałem wyrobić przy wejściu do Makro jednorazową przepustkę(czekania około 5-10 minut). Byłem może ze cztery razy i nie było problemów.
siudemasz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) siudemasz » 10.07.2005 22:14

liwan napisał(a):Nasze karty Makro są nieważne na Słowacji - tak mi tam powiedziano (Nitra). Czy ktoś może napisać jak jest w innych krajach?

Hej
Polskie karty makro sa honorowane we wszystkich marketach makro/metro na swiecie. Niestety poszczegolne kraje nie przekazuja informacji o klientach - wiec trzeba okazac karte z polski i w ciagu kilku minut dostaniesz karte jednorazowa.
Wiem, bo jestem pracownikiem Metro w Polsce :lol: i odwiedzalem markety metro w czechach, niemczech, holandii.
pozdrawiam
Krzysiek
adrian79
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adrian79 » 11.07.2005 15:57

krystek napisał(a):
Arjano napisał(a):Brać kartę Makro do cro?

Możesz zostawić. Makro (Metro) jeszcze nie dotarło do Hr.
Pzdr

a jednak:
http://www.metrogroup.de/servlet/PB/menu/1003234_l1/
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 11.07.2005 16:27

Masz rację, wygląda, że są 3 markety. Zaglądałem tylko tutaj i nie drążyłem tematu dalej, nic też nie słyszalem na ten temat. Ale, jak widać człowiek uczy się całe życie. Lokalizacje Makro w Hr.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 14.07.2005 22:19

Chcesz zaopatrzyć swój sklep w Polsce????????????????????? :lol: :lol: :lol:
Polecam karty płatnicze, debetowe, kredytowe, Piatniki, 3 karty, rozbierany poker, etc. no i oczywiście gotówkęęęęęęęęęęęę.
Pozdr FUX

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone