Potter napisał(a):tony montana napisał(a):Czy tutaj jeszcze COS się zdarzy Anula?
Taaa... wpadniemy do Chlomos
Dawaj ... jestem gotowa
tony montana napisał(a):Piękny kolor wody, nie zeszliście bo pewnie w japonkach byliście
piekara114 napisał(a):Z ciekawości czemu na dół nie zjechaliście samochodem???
piekara114 napisał(a):To drugie danie to takie dla mnie, choć nie wiem co to jest
mysza73 napisał(a):Już dawno jest jutroPotter napisał(a):I to tyle na dziś ... Jeśli ktoś uznał, że było dużo podobnych zdjęć .... jutrzejszy odcinek może sobie darować
Ja nie mam nic przeciwko podobnym zdjęciom
tony montana napisał(a):Anna jest na Lesbos
Nie ma z nią kontaktu
Już jest popopojutrzePotter napisał(a):mysza73 napisał(a):Już dawno jest jutroPotter napisał(a):I to tyle na dziś ... Jeśli ktoś uznał, że było dużo podobnych zdjęć .... jutrzejszy odcinek może sobie darować
Ja nie mam nic przeciwko podobnym zdjęciom
Napisałam jutro?
Miałam na myśli pojutrze ...
Jakby zlikwidować te paraslki ... to plaża idealnaPotter napisał(a):
Prawie, prawie, tylko to prawie robi różnicę....tony montana napisał(a):Trzecie zdjęcie od końca, jak na Pagu
Sama jestem ciekawa jaki poziom cen na Karpathos..... W północnej Grecji ryba ok. 8-10 eur, a kalmary 7-10 eur (cena z tegorocznego lipca). Tony w swojej relacji pisał, że na Korfu było drożej.majkik75 napisał(a):Możesz napisać proszę ile przeciętnie taki posiłek i na ile osób w knajpce kosztuje ?
Uwielbiam takie miejsca. Na szczęście w Grecji dość łatwo takie znaleźć.....Potter napisał(a):Możliwości "wyalienowania" się jest całkiem sporo... Część zajęta przez pojedynczych golasów ...
Mam nadzieję, że relacja będzie.Potter napisał(a):Wróciwszy z Lesbos odnawiam kontakt ...tony montana napisał(a):Anna jest na Lesbos
Nie ma z nią kontaktu