Potter napisał(a):tony montana napisał(a):Czy tutaj jeszcze COS się zdarzy Anula?
Taaa... wpadniemy do Chlomos![]()
![]()
Dawaj ... jestem gotowa

tony montana napisał(a):Piękny kolor wody, nie zeszliście bo pewnie w japonkach byliście
piekara114 napisał(a):Z ciekawości czemu na dół nie zjechaliście samochodem???
piekara114 napisał(a):To drugie danie to takie dla mnie, choć nie wiem co to jest
mysza73 napisał(a):Już dawno jest jutroPotter napisał(a):I to tyle na dziś ... Jeśli ktoś uznał, że było dużo podobnych zdjęć .... jutrzejszy odcinek może sobie darować![]()
Ja nie mam nic przeciwko podobnym zdjęciom
tony montana napisał(a):Anna jest na Lesbos
Nie ma z nią kontaktu
Już jest popopojutrzePotter napisał(a):mysza73 napisał(a):Już dawno jest jutroPotter napisał(a):I to tyle na dziś ... Jeśli ktoś uznał, że było dużo podobnych zdjęć .... jutrzejszy odcinek może sobie darować![]()
Ja nie mam nic przeciwko podobnym zdjęciom
Napisałam jutro?
Miałam na myśli pojutrze...
Jakby zlikwidowaćPotter napisał(a):
Prawie, prawie, tylko to prawie robi różnicę....tony montana napisał(a):Trzecie zdjęcie od końca, jak na Pagu
Sama jestem ciekawa jaki poziom cen na Karpathos..... W północnej Grecji ryba ok. 8-10 eur, a kalmary 7-10 eur (cena z tegorocznego lipca). Tony w swojej relacji pisał, że na Korfu było drożej.majkik75 napisał(a):Możesz napisać proszę ile przeciętnie taki posiłek i na ile osób w knajpce kosztuje ?
Uwielbiam takie miejsca. Na szczęście w Grecji dość łatwo takie znaleźć.....Potter napisał(a):Możliwości "wyalienowania" sięjest całkiem sporo... Część zajęta przez pojedynczych golasów
...
Potter napisał(a):Wróciwszy z Lesbostony montana napisał(a):Anna jest na Lesbos
Nie ma z nią kontaktuodnawiam kontakt ...