Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Karol 11 - pytanie.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lukoran
Globtroter
Karol 11 - pytanie.

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukoran » 04.06.2006 10:27

Cały czas zastanawiam się nad poleconym przez Ciebie kampingiem Mali Dubrovnik w Povljanie. Prosiłem forumowiczów o jakieś fotki tej okolicy jednak nic nie dostałem.Na stronie www.povljana.hr jest fotogaleria a na niej 31 zdjęć. Czy któraś z fotek obejmuje bezpośrednią okolicę Małego Dubrownika?Wydaje mi się,że na foto nr 11 i nr 17 widać jakiś kampingowiczów. Proszę o odpowiedż.
karol 11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol 11 » 04.06.2006 11:11

Tylko zdjęcie 17 jest zdjęciem z widokiem na camp. Ta różowa budowla to knajpka właściciela. Zdjęcie 11 to duży camp którego nie polecam.
Plaża przed kampingiem to zdjęcia 2 i 31. Zdjęcia 20-26 to zdjącia z piaszczystej plaży po drugiej stronie miejscowości. Patrząc na wprost i w prawo zdjęcia 21 masz miejsce gdzie mniej więcej jest ten camp.Tu masz stronę z adresem Małego Dubrowniaka. http://www.chorvatsko.cz/kemp/minidalm.html
Jęścli będziesz chciał to odgrzebie gdzieś telefon i zarezerwujesz miejsce.
lukoran
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukoran » 04.06.2006 14:19

Piękne dzięki.Teraz już wiem co i jak ale mam dylemat.Czy najpierw do Povljany czy raczej do Lukoranu?Chciałoby się i tu i tu.Najgorzej z tymi namiotowymi przeprowadzkami - a namiot wielki,do tego trzy rowery + pół domu.Zawsze jeżdżę na trzy tygodnie więc na pewno na jednym miejscu nie wytrzymam. Kolejny raz namawiam croentuzjastów na odwiedzenie kampingu w Lukoranie - cicho,zielono i w miarę tanio.Właściciele tego kampingu są australijskimi Chorwatami.Podczas europejskiej zimy mieszkają w Australii a latem w Chorawcji - ci to mają szczęście.Właściciel urodził się na Korczuli ale w czasach reżimu Tito uciekł stamtąd do Włoch - podobno przy pomocy łodzi wiosłowej.Planuję wyjazd do Chorwacji 14 - 15 lipca i jest to mój pierwszy lipcowy wyjazd.Z reguły jeżdziłem z początkiem czerwca lub w drugiej połowie sierpnia.
lukoran
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukoran » 04.06.2006 14:23

Sprostowanie,oczywiście właściciele są chorwackimi Australijczykami.

Powrót do Kempingi

Karol 11 - pytanie.
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone