demi-duox napisał(a):Bez upału, szumu i błękitu Jadranu smakuje jak każde inne siki.
mallgola napisał(a):demi-duox napisał(a):Bez upału, szumu i błękitu Jadranu smakuje jak każde inne siki.
Upał,szum i błękit Jadranu można sobie wyobrazić jak już wypije się odpowiednią ilość Karlovacko
darek1 napisał(a):Uważam, że nasze polskie piwa są dobre...
demi-duox napisał(a):Bez upału, szumu i błękitu Jadranu smakuje jak każde inne siki.
romuald22 napisał(a):znając co nieco dzisiejszą technologię tworzenia piwa (dotyczy to również innych większych browarów prócz "mojego") skłaniam się coraz częściej w stronę małych, lokalnych browarów i niszowych piw przez nie wytwarzanych metodami bardziej tradycyjnymi.
Marsallah napisał(a):...A w Żywcu to już nawet chmielu nie używają do produkcji w piwa Co za czasy...
darek1 napisał(a):Jak już jestem w tym temacie to dodam jeszcze, że i kuchnię mamy lepszą. Tańszą i smaczniejszą. Czy spotkaliście w Chorwacji smażalnie lub jakieś bary, restauracje czy punkty żywienia takie jakie występują u nas w Polsce na wybrzeżu gdzie jest duży wybór wszelakich dań i przekąsek. .
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne