ostryga napisał(a):Oopss przepraszam, dopiero teraz doczytałem, że to koleżanka Plumek (nieco mylący nick)
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam
To celowe Nie przejmuj się Ale miło, że zauważyłeś różnicę!
Pozdrawiam również
ostryga napisał(a):Plumek napisał(a):slapol napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Popieram , do Dubrovnika przez BiH , cudowna trasa , dolina Vrbasu i Neretvy piękna. Średnia predkość napewno większa niż "starą drogą" przez Cro. W Cro średnio 50km/h(w dzien i łikend). Jechałem i przez Virovitice i przez Osijek , polecałbym tą pierwszą.Przed wjazdem do Republiki Serbskiej przypomnie sobie cyrlice! Pozdrav - Bocian
Potwierdzam atrakcyjność widokową trasy (jadąc w dzień), ale średniej prędkości nie osiagnąłem imponującej (na 100 km - średnio 5 "suszarek" ))
Slapol - chyba się wystawiałeś specjalnie. bo ja ani jednej nie spotkałam na 4 kursy Trzeba patrzec na miejscowych i przyczepić się do w miarę mobilnego pojazdu jako ogon
Potwierdzam, ja stosowałem podobne metody jak kolega Plumek i przez 4 przejazdy ani raz nie nadziałem się na radar mając zbyt wysoką prędkość. Średnia prędkość przez BiH w ciągu dnia wychodziła nieźle bo pomiędzy 70 a 80km/h
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi