Pozdrawiam .
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Nie byłam, ale wystarczy zajrzeć na prywatne strony oferujące zakwaterowanie w tym miejscu (to wbrew pozorom też nie najgorsze źródło informacji; najczęściej skąpych, ale jednak)....
karol 11 napisał(a):Widzę z awatra że jesteś pływający.
Marshall napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Nie byłam, ale wystarczy zajrzeć na prywatne strony oferujące zakwaterowanie w tym miejscu (to wbrew pozorom też nie najgorsze źródło informacji; najczęściej skąpych, ale jednak)....
Kasiu mogłabyś podrzucić jakieś adresy stron o Karbuni ? Niestety znalazłem tylko www.karbuni.info poza tym google nic nie podajeZnalazłem niewiele - na zdjęciach jako plaża pokazane jest betonowe nabrzeże. Poszukuję info, czy na miejscu znajdę normalną plażę czy pozostaje mi tylko korzystanie z przydomowego betonu.
mkm napisał(a):Pójdziesz na zachód ... dojdziesz do zatoki Zaglav
Marshall napisał(a):mkm napisał(a):Pójdziesz na zachód ... dojdziesz do zatoki Zaglav
Zatoka Zaglav,![]()
![]()
mkm pomóż, bo wpisuję w google hasło Zaglav i żadnych konkretów, poza położeniem na mapie nie znalazłem. Napisz proszę coś więcej o tej plaży. Jeżeli jest to fajna plaża, to poza Pupnatską, Żitną i Proizdem chętnie będziemy ją odwiedzać. Niestety na maps.google nie mogę zrobić dobrego zbliżenia...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne