Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Karawaningowy FLEJTUCH z okolic Nowego Targu

Dział testowy poświęcony swobodnym dyskusjom na dowolne, często niezrozumiałe lub kontrowersyjne tematy. Moderacja w tym dziale jest ograniczona. Nie ma obowiązku wchodzenia do tego działu i czytania postów - robisz to na własną odpowiedzialność.
SingSing74
Cromaniak
Re: Karawaningowy ZASRANIEC z okolic Nowego Targu

Nieprzeczytany postnapisał(a) SingSing74 » 30.03.2025 03:21

RollingTrolls napisał(a):
SingSing74 napisał(a):Dziś natknąłem się na film, gdzie na kempingu Omišalj niejaki patałach Rolling Trolls, opróżniający kasetę z przyczepy, obryzguje sobie stopy swoimi fekaliami i narzekając, że nikt nie pomyślał o nim, jako "dżentelmenie w sandałach", który mógłby gówno spłukać w cywilizowanych warunkach w specjalnie przygotowanym dla niego miejscu, robi to ostentacyjnie w zlewozmywaku, gdzie normalni ludzie myją naczynia, dodatkowo podkładając śmiech do ścieżki dźwiękowej. Czy ktoś zna tego gnoja?

Akcja zaczyna się mniej więcej od momentu: 2:45

Tak naprawdę akcja zaczyna się mniej więcej od momentu: 2:16

Cześć wszystkim! Tutaj gnój!

A więc to z tego forum zaczęło na nas lecieć wiadro pomyj z epitetami niegodnymi odpływu toalet chemicznych! :coool: Dziękujemy.

W komentarzu pod filmem na YT wpięliśmy cały kontekst i co nieco o piktogramach, które widać przed momentem: 2:45, którego wielu komentujących już nie obejrzało. Zapraszamy do zapoznania się!

PS. To nagranie to jedyny raz w życiu kiedy myłem sandał w zlewie. No i kolejna fajna lekcja o tym jak działa internet, hejt i dwie strony tego samego medalu. :jelen:

Pozdrawiamy wszystkich miłośników Chorwacji. :verryhappy:

Odezwałeś się, więc za epitety przepraszam, ale oglądając wtedy ten film, aż się we mnie zagotowało, dlatego niezmiennie jestem wściekły na takie zachowanie i go nie toleruję i żadne wymówkii tego nie zmienią.

A teraz merytorycznie:

1.Gdzie widać piktogramy pozwalające zmywać fekalia w umywalce/zlewozmywaku?

2.Umywalka przy zlewni jest zazwyczaj jedna, a tam widać dwa zlewozmywaki z miejscem do odkładania naczyń i nie wiem czy nie ma dwóch kolejnych za murkiem.

3.Nawet gdyby były inne miejsca służące do zmywania (często jest ich kilka), to osoba przechodząca tam pierwszy raz, widząca taką, a nie inną armaturę, pewnie naczynia by tam umyła, być może przynosząc na obiad twój "prezent".

4.Trzeba było umyć łapy pod kranem w zlewni. Tam też leci bieżąca, czysta woda !!!

5. PO CO PODŁOŻYŁEŚ DO FILMU TEN SZYDERCZY ŚMIECH AKURAT W MOMENCIE MYCIA NÓG? Cieszysz się, że ominąłeś system, czy to że mogłeś komuś zaserwować jakieś choróbsko?

Jesteś dorosły, a zrobiłeś takie paskudztwo i jeszcze bez krzty refleksji czy zażenowania się tym chwalisz. Dla mnie nie do pojęcia.
Mam tylko nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz.
Poprzednia strona

Powrót do Po godzinach...