Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Karawaningowa zdrada - Last Minut Lejdis Lefkada!

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 19.05.2016 22:36

anakin napisał(a):Ja tylko nie mogę pojąć jednego................co Ty widzisz w tej baklawie? 8O :roll:

Raczej co czuję :?: Jest lepka i bardzo słodka i wystarczy by mnie zadowolić :mrgreen: choć ogólnie cukru nie używam praktycznie :)
anakin napisał(a):... Poza tym oczywiście wszystko się mi podobało....... :mrgreen:
Ło matkooo :!: wreszcie Cię zadowoliłam :oczko_usmiech:
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 20.05.2016 12:34

Jak to się stało, że dopiero teraz tu trafiłam? :roll:
Na szczęście szybko nadrobiłam. :)
Relacja - rewelacja!!
Nawet nie czuje, jak rymuje....

Dzięki za tą relację, przyda się za rok ;) wciąż liczę, że z Egremni coś jeszcze zostało :(

....No i pazny miałaś cudne :) :papa:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 20.05.2016 13:07

tyniolek napisał(a):Jak to się stało, że dopiero teraz tu trafiłam? :roll:
No jak się szwenda od kilku miesięcy po Cro, Czarnogórze, Albanii i Grecji aby znów wylądować w Cro to tak można właśnie coś przeoczyć :smo:

tyniolek napisał(a):... Dzięki za tą relację, przyda się za rok ;) wciąż liczę, że z Egremni coś jeszcze zostało :(
Dokładnie to "COŚ" zostało tylko dotrzeć da się od strony morza, lub pieszo jakoś się da przecisnąć w niektórych miejscach.

tyniolek napisał(a):...No i pazny miałaś cudne :) :papa:
Co nie :?: też mi się podobały bardzo :)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 20.05.2016 13:51

I relacja, i paznokcie - wspaniałe!

Świetny taki babski wypad :)

Dzięki za super zabawę przy czytaniu.
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 23.05.2016 08:20

maslinka napisał(a):I relacja, i paznokcie - wspaniałe!
Świetny taki babski wypad :)
Dzięki za super zabawę przy czytaniu.
Znaczy się ... szóstka ... siadaj :wink:
Dzięęęękuję :)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 23.05.2016 10:51

gusia-s napisał(a):Znaczy się ... szóstka ... siadaj :wink:
Dzięęęękuję :)

Nie, nie siadaj jeszcze :) Najlepiej wrzuć jakiś suplemencik :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.05.2016 13:40

Jak zwykle piękna relacja :) Poznaliśmy się przy Twoim (Waszym :) ) pierwszym wypadzie karawaningowym do Chorwacji. Ja też zdradziłem "czepkę" na rzecz namiotu, może stancji. "Rzepkę" wymieniłem na łódeczkę w której dwie może nawet trzy osoby mizernej postury dadzą radę przespać noc na wodzie. Więc szpilki w ręce, samochód pod pachę i w drogę zdobywać kempingi. :) :mrgreen:

smoki3
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 23.05.2016 14:39

smoki3 napisał(a):Jak zwykle piękna relacja :) Poznaliśmy się przy Twoim (Waszym :) ) pierwszym wypadzie karawaningowym do Chorwacji. Ja też zdradziłem "czepkę" na rzecz namiotu, może stancji. "Rzepkę" wymieniłem na łódeczkę w której dwie może nawet trzy osoby mizernej postury dadzą radę przespać noc na wodzie. Więc szpilki w ręce, samochód pod pachę i w drogę zdobywać kempingi. :) :mrgreen:
smoki3

Oczywiście, że pamiętam nasze spotkanie w Dubrovniku poprzedzone wcześniej obfitą korespondencją ;)

O Waszej zdradzie nie wiedziałam, fakt, że trudno by było holować i budę i łódkę. Nie ważne gdzie, nie ważne jak ... ważne aby mieć frajdę i tego się trzymajmy :)

pozdrowienia :papa:
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 12.05.2017 23:17

Hej Gusia, mam pytanko. Czy przy wynajmie auta w Nidri potrzebna Wam była karta kredytowa?
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 13.05.2017 08:18

Eunike1984 napisał(a):Hej Gusia, mam pytanko. Czy przy wynajmie auta w Nidri potrzebna Wam była karta kredytowa?
Nie :) tylko prawo jazdy i kasa ale jak wcześniej sprawdzałam możliwości wynajmu to pokazywaly sie informacje o konieczności posiadania na takiej karcie jakiejś kwoty którą wypożyczalnia miała sobie zablokować. Stosują to raczej takie duże wypożyczalnie, lokalne raczej nie a jest ich na wyspie sporo, głównie w Lefkadzie, Nidrii, Vasiliki i w Agios Nikitas widzialam jedną :)
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 13.05.2017 10:06

Dziękuję :* a powiedz mi jeszcze, czy rezerwowałaś wcześniej, czy na miejscu? I jak wychodzi taniej? Czy jest jakaś różnica? Chyba, że w hotelu jest możliwość np. przez rezydenta? Czy trzeba jednak bezpośrednio w mieście? :)
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 13.05.2017 12:09

Eunike1984 napisał(a):Dziękuję :* a powiedz mi jeszcze, czy rezerwowałaś wcześniej, czy na miejscu? I jak wychodzi taniej? Czy jest jakaś różnica? Chyba, że w hotelu jest możliwość np. przez rezydenta? Czy trzeba jednak bezpośrednio w mieście? :)

Rezerwowałyśmy na miejscu przez rezydentkę :) Nie pamiętam dokładnie ale chyba bez wielkich różnic skoro się zdecydowałyśmy a jakieś rozeznanie cenowe wcześniej robiłyśmy. Taka rezerwacja nie wymagała od nas żadnego wysiłku, zachodu, formalności i czasu. Na spotkaniu informacyjnym rezydentka przedstawiła ofertę, przyjęła nasze zgłoszenie i podstawiono nam auto pod hotel. Potem my je zostawiłysmy również pod hotelem wraz z kluczykami wewnątrz i przedstawiciel firmy sobie je odebrał ... chyba bo nawet tego nie sprawdzałyśmy :mrgreen: Rano po prostu auta nie było tam gdzie zostało przez nas zostawione.
Poprzednia strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Karawaningowa zdrada - Last Minut Lejdis Lefkada! - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies