anakin napisał(a):Ja tylko nie mogę pojąć jednego................co Ty widzisz w tej baklawie?![]()
Raczej co czuję

Ło matkoooanakin napisał(a):... Poza tym oczywiście wszystko się mi podobało.......

anakin napisał(a):Ja tylko nie mogę pojąć jednego................co Ty widzisz w tej baklawie?![]()
Ło matkoooanakin napisał(a):... Poza tym oczywiście wszystko się mi podobało.......
No jak się szwenda od kilku miesięcy po Cro, Czarnogórze, Albanii i Grecji aby znów wylądować w Cro to tak można właśnie coś przeoczyćtyniolek napisał(a):Jak to się stało, że dopiero teraz tu trafiłam?![]()
Dokładnie to "COŚ" zostało tylko dotrzeć da się od strony morza, lub pieszo jakoś się da przecisnąć w niektórych miejscach.tyniolek napisał(a):... Dzięki za tą relację, przyda się za rokwciąż liczę, że z Egremni coś jeszcze zostało
![]()
Co nietyniolek napisał(a):...No i pazny miałaś cudne![]()
smoki3 napisał(a):Jak zwykle piękna relacjaPoznaliśmy się przy Twoim (Waszym
) pierwszym wypadzie karawaningowym do Chorwacji. Ja też zdradziłem "czepkę" na rzecz namiotu, może stancji. "Rzepkę" wymieniłem na łódeczkę w której dwie może nawet trzy osoby mizernej postury dadzą radę przespać noc na wodzie. Więc szpilki w ręce, samochód pod pachę i w drogę zdobywać kempingi.
![]()
![]()
smoki3
NieEunike1984 napisał(a):Hej Gusia, mam pytanko. Czy przy wynajmie auta w Nidri potrzebna Wam była karta kredytowa?
Eunike1984 napisał(a):Dziękuję :* a powiedz mi jeszcze, czy rezerwowałaś wcześniej, czy na miejscu? I jak wychodzi taniej? Czy jest jakaś różnica? Chyba, że w hotelu jest możliwość np. przez rezydenta? Czy trzeba jednak bezpośrednio w mieście?