marzena125 napisał(a):Nie, na tę masiakrę się nie piszę. Ale interesuje mnie ów "nudny" rafting. Chcę się wybrać z dzieckiem- 9cio letnim. Czy jest niebezpiecznie? Czy płynie się szybka jakoś czy są ostre zjazdy z jakąkolwiek możliwością wypadnięcia? Nie o siebie się boję ale o dziecko. Pływa bardzo dobrze ale również łatwo włącza jej się opcja "panic". Ile to kosztuje?
Czy trzeba dużo wcześniej jakoś to rezerwować? Czytałam, że są piękne postoje z miejscami na kąpiel- jak to jest? Byłabym wdzięczna za co nieco opisu. Mam jeszcze drugą córkę ale ta dopiero 7lat ma - więc chyba za mała?
tomek163 napisał(a):jak lepiej wykupic ten Kanioning bezpośrednio u organizatora czy w biurze, będę w sierpniu w Tucepi, jeżeli zdecydował bym się indywidualnie to co wtedy z samochodem organizator odbierze mnie z koncowego przystanku?
armar napisał(a):To nie ściema , w pierwszej połowie sierpnia utopiła sie Francuzka ale wczasie raftingu - fakt potwierdzony bo czytałem o tym w gazecie , ztym ze nie mogłem zrozumiec jak do tego doszło , zresztą gospodarz kwatery tez powiedział że w tym artykule nie podawali szczegółow . A ze skałki skakałem ale tylko raz niestety , bo syn chciał nasladowac taatusia a mama nie pozwalała na to , więc musiałem dac sobie spokój
bartja napisał(a):na canioningu czy na raftingu ?
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...