W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Można autem objechać kanał? Gdzie jest punkt widokowy/punkty widokowe? Czy pozostaje tylko wersja statku? O której jest przypływ/odpływ i skąd go najlepiej oglądać?
............ , lub podejdż np w Rovinji do jakiejkolwiek Agencji Turystycznej , wycieczek statkiem od wyboru do koloru i wszystkiego się dowiesz. Ja płynąłem z Rovinj, objechać się raczej nie da , zresztą atrakcją jest popłynąć jakąś łajbą , widoki , delfiny w 2009 r były , grota i skoki ze statku do Jadrana.
Mi widok z samochodu (a raczej po wyjściu z samochodu wystarczył). Tu masz jeden z punktów widokowych: https://www.google.pl/maps/@45.1381866, ... faVvLg!2e0 A jak kukniesz do mojej relacji (pierwsze i drugiespotkanie) to będziesz mieć rozeznanie. Ciekawa jestem na co się zdecydujesz